<

29-го квітня, письменник Андрій Курков у Нововолинську презентує свою нову книгу «Дневник Майдана»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:22 | 28.04.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

29-го квітня о 14:00 у Нововолинській центральній міській бібліотеці (проспект Дружби, 17) письменник Андрій Курков презентує свою нову книгу «Дневник Майдана». Вона з’явилася у видавницві «Фоліо» до річниці трагічних подій, що відбувалися на головній площі країни з 18 по 20 лютого 2014 року.

Ця книга не має нічого спільного з детективом або бойовиком – це документ, представлений у вигляді особистого щоденника, який описує життя в Києві і в країні під час Євромайдану, під час окупації Криму і після цих подій. «Щоденник Майдану» був опублікований у багатьох країнах англійською, німецькою, французькою, японською та іншими мовами, але тільки для українського видання він доповнений репортажами про події, що відбуваються в Україні до початку листопада 2014 року, написаними для норвезької газети «Даг ог Тід», – повідомляє

Андрій Курков – письменник, журналіст, за сценаріями якого знято понад 20 фільмів, автор понад двох десятків творів, перекладених 34-ма мовами. Письменник нагороджений Орденом Почесного Легіону Франції, активно стежить за політичним життям нашої держави, зокрема, брав участь у конгресі «Україна–Росія: діалог», що відбувся 24–25 квітня 2014 року в Києві. Андрій Курков – найвідоміший на Заході письменник із України, чиї книжки потрапили в топ-десять європейських бестселерів.

Організовують презентацію книги мистецьке об’єднання «стендаЛь» спільно з поліграфічно-видавничим домом «Твердиня».

Андрій Курков




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця