<

П’ятеро людей підхопили сальмонелу, з’ївши тістечка у кав’ярні Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:36 | 11.07.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 10

П’ятеро людей захворіли сальмонельозом після частування у кав’ярні.

Про це стало відомо сьогодні, 11 липня, під час прес-конференції у Волинському обласному лабораторному центрі, – пише «Волинська правда».

Директор Волинського обласного лабораторного центру Наталія Янко повідомила, що у місті Нововолинську п’ятеро людей, із яких троє – діти, підхопили сальмонельоз у кав’ярні «Моє місто».

Зокрема, підтверджено, що гостре інфекційне захворювання виникло у зв’язку з вживанням тістечок-еклерів. Сальмонелу виділили від хворих і ідентичну – з тістечок. До слова, за інформацією Наталії Янко, у поточному році на Волині зареєстрували вже 4 спалахи гострих кишкових інфекцій, з них 3 викликані сальмонелою. Всього захворіли 32 людини, з них 20 дітей. Зокрема, спалах сальмонельозу стався в Горохівському районі (постраждало 9 осіб, з них 4 дітей).

Зафіксували також сімейний випадок сальмонельозу в селі Ратнів Луцького району (постраждало 7 осіб, з них 2 дітей). Більше того, зафіксували і спалах гастроентероколіту серед дванадцятьох львівських дітей, які перебували на тренувальних заняттях в навчально-тренувальному комплексі «Тайм» у Ковелі.

Наразі триває епідрозслідування цього випадку.




коментарів: 10
    • А повинно бути одне-позов до суду(повинні бути докази-наприклад чек,якого майже ніколи не дають,або не беруть)-відшкодування всіх збитків-належне покарання(щоб ці *бізнесмени* до кінця своїх днів(трудовї бізнесової діяльності) запам*ятали і дітям з онуками передали.

  1. Я б радила взагалі відмовитись від вживання і виготовлення тістечок у спеку, особливо з заварним кремом. Тай мало хто знає і обробляє курячі яйця перед приготуванням , це стосується не тільки профпрацівників харчзакладів, а й просто людей.

  2. Дуже любили ходити з початку відкриття у центрі міста, завжди були свіжі і смачні тістечка, але останнім часом офіціанти почали пропонувати несвіжі тістечка, декілька раз повертали, вони вибачалися. От для чого таке робити? Це ж ваша репутація! Немає ніякоі дати виготовлення на тортах та тістечках, а коли у них питаєш, то “все свіже”! А виходить, що не все! Через свою жадібність тепер прославилися на всю округу

  3. Я був кілька днів тому все було смачне і свіже еклери це олюблене тістечко мого сина НАПЕВНО ЦЕ ПІДСТАВА

  4. Напевно ти на унітазі давно сидів.
    Підстава.. Сходи покуштуй еклерів…Смачного
    .

  5. Кафе подобається. Надіюсь власники зроблять висновки і будуть продавати лише свіжу випічку! І стікери клеіти, коли що було спечене!!!дуже б хотілося)))

    • Правильно! І ще одне робоче місце створити-щоб стікери щодня переклеювати….

  6. Були там кілька разів ще коли на шахтарському мікрорайоні були, і кожного разу хтось з сім’ї труївся. Так що зовсім не дивує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер