<

П’яний чоловік у Нововолинську розтрощив колишній дружині магазин та автомобіль

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:37 | 14.09.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
96
/ коментар 31

13-го вересня близько 17:00 у Нововолинську до квіткового магазину колишньої дружини під’їхав чоловік у нетверезому стані та влаштував там «дебош», опісля вийшов на вулицю та розбив автівку. На місце приїхала поліція, на очах якої він добив вікна автомобіля і поїхав.

Історія, яка трапилася вчора у Нововолинську, схожа на сюжет із фільму, та все відбувалося в реальному житті, в білий день, на очах у перехожих та правоохоронців. Сімейна драма триває вже три роки, а розлучилася пара 9 років тому. Чоловік Юрій Н. не дає спокійно жити колишній дружині та 12-річній доньці. Та такого, як трапилося вчора, як розповідає жінка, ще не було.

П’яний чоловік на сірій BMW Х5 на польській реєстрації під’їхав до «Студії квітів», яка знаходиться майже в центрі по вулиці Винниченка. Зайшовши в магазин, почав кричати, кидатися товаром, копати меблі та погрожувати колишній дружині, власниці торгового закладу, яка нещодавно його відчинила.

У «Студії квітів» була і їхня донька та продавець. Дебошир вигнав жінку з магазину, залякуючи дитиною.

Жінка побігла в сусідній магазин, де зачинилася з продавцем  та зателефонувала на 102. Забігаючи наперед, відзначимо, що поліція приїхала через 20 хвилин. Жінка набрала до мами колишнього, яка сказала, що нічим не може допомогти.

За цей час до магазину під’їхала сестра чоловіка і пробувала його заспокоїти. Поки вони розмовляли, дитині та продавцю вдалося втекти.

Потім чоловік взяв залізний предмет і почав бити автомобіль, порізав собі руку.

Коли на місце прибула поліція, чоловіка заспокоювала сестра, разом з перехожим пробували надати медичну допомогу, перемотати руку. Правоохоронці просто стояли. При них чоловік добив вікна в автомобілі, сів у машину і поїхав з сестрою. Як виявилося, в лікарню.

Ввечері усі учасники інциденту в Нововолинському відділі поліції давали пояснення.

Про події, які відбувалися в білий день майже в центрі міста, дії дебошира та правоохоронців, можна подивитися у сюжеті із записів камери відеоспостереження.

За словами жінки, патрульні казали, що не могли нічого зробити, не один рік за ним стежать, бо їздить п’яним. Вона розповідає, що в поліції купа заяв від неї на колишнього.

“Заплачу за адмінпорушення і що? Ти їздити на машині більше не будеш. Повернуся і спалю вас”, – такі фрази лунали вчора від чоловіка.

Зранку стало відомо, що вночі побили ролет та вікно вхідних дверей квіткового магазину. Деталі цього інциденту та коментар поліції читайте тут: “У квітковому магазині Нововолинська, де напередодні колишній чоловік власниці влаштував погром, вночі розбили двері“.

Повна версія відео з місця подій.




коментарів: 31
  1. Поліція ще зним говорить??? П”яний хер приїхав на машині і зним ще говорять? Страна непуганих дураков.

  2. то що неможуть срок впаяти??!!! За хуліганські дії та керування пяним за кермом (неодноразово)
    Й що це таке поліція стояла та дивилася поки пяне бидло трощить чужу автівку, скоро так вони стоятимуть й дивитимуться як маньяк гвалтуватиме жінку чи як убивця убиває людину.

  3. Хто ці особини, що в формі: співробітники поліції чи статисти? Їм ще й зарплату платять?

  4. Бісить бездіяльність правоохоронців, як можна просто відпустити, п’яного неадеквата, який чворить казна що серед білого дня. “Оперативно” приїхавши за 20 хвилин нічого не зробили щей просто відпустили… Слів нема…

  5. 20хвилин їхала поліція???!!!!! та за 20 хвилин можна забити когось і втікти далеко-далеко!!!

  6. так він ще й поліцію неодноразово залякував, казав що спалить участок і вони більше не будуть їздити!! тому й боялися, від гріха подальше)

  7. Люди добрі, де таке може буди , щоб п’яний дебошир трощив у білий день машину, а наша поліція стояла і нічого не робила, просто спостерігала А хтож нас має захищати, що це за беззаконня, п’яний роз’їзджає по місту, а йому тільки штраф? ( саме мало це конфескація прав на кілька років).позор нашій міліції.А хто має захистити жінку і її дітей. Вже скільки років і скільки заяв лежить у поліції “мертвим грузом” про знущання колишнього чоловіка. А правохоронні органи , так ні нічогог не зробили. чого вони чекають????

  8. який штраф за адмін порушення? не одноразово притягувався, позволяє собі робити все що заманеться! садити і не дивитись ні на що, сором що такі люди живуть в нашому місті і ніхто не може дати їм ради. не дивиться ні на те, що там дитина, ні на те що нападає на жінку. відірвати руки йому привселюдно!!!

  9. Мужик то п’яний і неадекватний. А з матір’ю що. Спокійно вийти з магазину (залишивши доньку з неадекватним батьком) піти до сусіднього замкнутися і не переживати як там твоя дитина. Як бідна дівчинка стукала до мами а та не відкрила. Два сапога пара(як кажуть в народі).

  10. А мене вразила так званих Я МАМА…..тікала аж гай шумів а про дитину забула,а потім ще й до магазину не пустила……
    Люблю таких,які потім кричать я ж Мама
    Щось по тому як тікала дитина не впевнений ,що вона була впевнена ,шо дитину той вировидок не буде чіпати

  11. З доброго дива він просто так не приїхав і почав трощити я його не захищаю бо приїхав на авто нетверезий але колишня видно ще та штучка . видно не все так просто .

  12. Той перехожий(слава спірідонов) спочатку стояв біля своєї машини і спостерігав а потім пішов руку перемотав чудіку

  13. Нема слів. Ідіот лупив,ідіоти стояли.Просто в шоці, до відповідальності за бездіяльність поліцейських притягнути, а це *мо бухе за грати..Там пошкодження майна на суму величезну, моральний і фізичний тиск.Шо ж за “пєрєц”, шо нема управи на нього??? Хоча, знайома ситуація. Кілька років тому сусід таке ж вчинив з жінкою, і нам прийшов вікно розбив,тата облив бензином,добре запальничку вихватили з рук.І що? Поліція їхала 2(!!!!!)години, а віз і нині там. Йолопи

  14. хе-хе, ти бач, вони не задоволені ! а коли їх били на майдані, ви їх захистили ? не ? так чого ж ви хочете ? це для них просто робота за гроши, яку вони намагаються виконувати з найменьшим ризиком для себе ! і тепер так буде дуже довго, а як ви хотіли ? ви навчили, вони усвоїли, смачного !

  15. Як вони могли дати поїхати нетверезому за кермом вони що вже зовсім дибіли і так збивають людей та дітей такі і відповідальності не несуть а наші так названі поліцаї мали патрулювати та ловити п’яних то вони їх відпускають ідіоти звільнити таких дибілів треба!!!!

  16. Можна багато писати таких коментаріїв але тут вказано тількі зі слів однієї сторони. Має бути бути причина такої поведінки. Можливо довели?

  17. Ну так,мама погана,цікаво які ще версії будуть?Читаю це все і шокований поведінці “чоловіка”,людських коментарів ну і від дій поліції.Власниці магазину терпіння і Божої охорони,від таких демонів !!!На мою думку він не тільки інвалід на руку ,а ще й на голову!Юра,знайди в рази більшого від себе і позмагайся,а тендітну жінку ображати ну якось це не гоже,але ти тільки проявляєш себе там де худші силою.Висновок:чоловіка в тобі нагадує ,тільки те що між ногами бовтається……..

  18. Багато можна говорити на цю тему. Але я вам скажу так , знаходжусь я у США і якби така ситуація склалась тут – то цей водій реальний труп зі сторони мілііі. І може добре забили одного, другого то третій вже б думав що робити. А для наших людей заб’ють – будуть протести робити , як це так щоб людину забили.
    Щоб був порядок, міліоцинери повинні мати більше прав. Повинно бути достатньо одного слова поліцейського так як у цивілізованих країнах. Стояти, руки за спину, і пішов у « клітку» а на другий день у суді розказуй в доказуй свою правоту.
    Щоб був порядок повинна бути дисципліна.

  19. Міліції потрібно більше прав. Приїхали сказали стояти, руки за спину, і пішов у «клітку» а на другий день у суді доказуй свою правоту. А не слухаєш поліцейського – труп. Якби така ситуація склалася у США – лежав би він продирявлений як решето. Нема людини – нема справи. А у нас ніяк недобре, приїхали – нічого не зробили, а якби забили – то вже б протести робили , що це таке вазончика розбив що ж тут такого….
    Одним словом УЖАС. Щоб був порядок потрібна жорстка дисципліна.
    Міліції більше прав , і не важно яке він « решало» порушив закон – Стояти , руки за спину і в КПЗ. Не слухає – забити так щоб не вижив. Тільки тоді буде порядок і спокійне життя.

  20. Поліція добре працює, коли бабуся яка в не встановленому місці малину продає, тоді у них наручники є і у відділок вони забирають, а коли такі “п’яні чоловічки” скачуть, то їм самим цікаво поспостерігати за ситуацією і нічого не зробити!

  21. Звiльнити в першу чергу цих недорозвинутих мусарiв,за бездiяльнiсть !!!!!
    Вже який раз бачу цих мусарiв( не полiцейських!) з порушеннями
    По дорогах кататись i штрафи виписувати за зря – отут вони профi!

    Стаття 90. Залучення громадськості до розгляду скарг на дії чи бездіяльність поліцейських
    p.s.До прокурора заяви несiть

  22. Мужик п’яний за рулем міг наробити ще більшої біди,цікаво яка причина довела його до такого вчинку? А його дружина також ‘хороша’ мама втікла заховалася ще й закрилася на ключ,залишила дитину..,, хто його знає де правда?? Дитину шкода

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер