<

П’яне ДТП, труп та розбиті вікна – неспокійні вихідні та післясвяткові будні поліції Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:25 | 2.04.2018 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

2-го квітня Нововолинським відділом поліції повідомлено про низку подій, які відбувалися у місті. Дорожньо-транспортна пригода за участю нетверезого водія, труп чоловіка на вулицях міста та побиті вікна в магазині “Антошка”.

31-го березня, в суботу, водій OPEL Vectra, на польській реєстрації, в центрі міста здійснив наїзд на припаркований автомобіль та втік з місця події. Про ДТП повідомили поліцію, черговий патруль правоохоронців наздогнав чоловіка.

Водій – житель села Бужанка, який приїхав у Нововолинськ в гості, за кермом перебував у нетверезому стані. За його словами, у нього був водій, але він вирішив поїхати самостійно. На порушника склали протокол, автомобіль забрали на штрафмайданчик поліції.

В ніч з 1-го та 2-ге квітня в магазині “Антошка” невідомі розбили вікна. Торговий заклад не мав системи сигналізації та камер відеоспостереження. На місці працюють правоохоронці, інформації чи було щось викрадене поки не має.

2-го квітня близько 6:00 в поліцію повідомили про знайдений труп чоловіка, якому приблизно за 30-ть років. Як виявилось, він постійно зловживав спиртним, неодноразово мав справу із правоохоронцями. Помер від надмірного вживання алкоголю, слідів насильницької смерті не виявлено.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер