<

Пухлина і метастази онкохворого Романа Гальчика ростуть: на хлопчика чекає чергова хімія

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:45 | 11.07.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

3-річний Роман Гальчик з Нововолинська пройшов чергове обстеження: пухлина, з якою хлопчик бореться 10-й місяць та чотири метастази, які з’явилися пізніше, ростуть. 12-го липня Ромчик відправиться на черговий курс хіміотерапії.   

Нагадаємо, 25-го червня напередодні вильоту на черговий курс хіміотерапії в Туреччину, у хлопчика раптово погіршився стан. В обласній клініці у Луцьку хлопчик пройшов обстеження – наявні пухлини зросли і тиснули на різні ділянки мозку, викликаючи блювоту та головні болі. 28-го червня йому зробили операцію – три пункції пухлин і кіст.

“На сьогодні Ромчик не жаліється на головні болі, блювоти не було, апетит шалений, і взагалі, дитина сповнена сил і життєвої енергії, сильна духом”, – пише мама хлопчика Світлана Гальчик у групі в фейсбук  “Гальчик Рома – боротьба за життя”.

11-го липня хлопчик пройшов МРТ, щоб побачити стан після оперативного втручання.

“Нема сил навіть щось писати , руки трусяться, нерви скачуть, комок в горлі, одним словом. Отримали висновок МРТ, нічого доброго. В голові у нас є наша перша пухлина, і ще чотири метастази. Всі вони великі, дуже великі. Лікарі нам викачали рідину, яка тисла на голову, але пухлини далі ростуть. І якщо не зупинити ріст пухлин, рідина буде і далі набиратись. Страшно. Мусимо йти до кінця. Молимось, просимо Господа про допомогу, щоб вказав нам шлях, що робити далі. Пакуємо валізи”, – пише Світлана.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер