<

Публікації “БУГу” вплинули на дотримання дорожниками у Нововолинську правил безпеки і дорожнього руху

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:42 | 5.04.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

Постійні публікації інтернет-видання “БУГ” про ігнорування дорожниками елементарних правил безпеки і дорожнього руху не були даремними.

Впродовж 3-го та 4-го квітня робітники проводили ремонт дороги на вулиці Святого Володимира не лише, обгородивши територію відповідними знаками, які попереджали про ведення робіт, а й одягнувши спеціальні жилети.

При дотриманнні цих елементарних норм, водіям автомобілів здалеку помітно, що на відповідній ділянці дороги ведуться ремонтні роботи, а, отже, її потрібно об’їжджати.

Нагадаємо, що 28-го березня жителі Нововолинськами стали свідками того, як дорожники ремонтували дорогу без відповідних знаків, які б попереджали про ведення робіт та забороняли рух автомобілів. Така ж ситуація виникла і  31-го березня, коли працівники дорожньої служби засипали асфальт біля магазину “Дебют”.




коментарів: 2
  1. От якби ці публікації вплинули на якість цих ямкових ремонтів…..Дуже хочеться побачити папірчик з цифрами-скільки це коштує нововолинцям.Ну і все інше,акти прийомки,договір і т.д.І питання до Рожелюка-Володимир Дмитрович,Ви теж на фотках засвітились -бочили своїми очами яку *халтуру* роблять.Тож питання-ЯК ЦЕ ВСЕ НАЗИВАЄТЬСЯ?

  2. Цілковито підтримую! Хотілося б побачити договір із цифрами та зазначенням, що це за ремонт- ямковий, поточний чи якийсь інший.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа