<

Призначили нового директора шахти №9 «Нововолинська»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:47 | 27.12.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

26-го грудня наказом в.о. генерального директора ДП “Волиньвугілля” Андрія Пилипюка керівником ВП “Шахти №9 “Нововолинська” призначений Павло Танчев.

Про це повідомляють на офіційній сторінці “Волиньвугілля” в фейсбук.

“Свій трудовий шлях новопризначений очільник розпочав з ВП «Шахта № 1 «Нововолинська» гiрником пiдземним. Продовжив працювати гірничим майстром, заступником начальника дільниці підготовчих робіт, начальником дільниці підготовчих робіт, головним інженером шахти.  З травня 2013 року був переведений на ВП «Шахта «Бужанська». У 2015 року призначений в.о. директора шахти. У 2017 – директор ДП “Шахта “9 “Нововолинська”, – йдеться в повідомленні.

26-го грудня новопризначеного директора Пилипюк представив перед колективом копальні, – про це йдеться у сюжеті Сфери-ТВ

“В Павла Михайловича є бачення розвитку підприємства, майже як у мене, воно буде працювати на перспективу”, – зазначив гендиректор “Волиньвугілля”.

Танчев одразу заявив, що шахта №9 закриватися не буде.

Не ведеться мова про закриття ні в Міністерстві, ні в “Волиньвугілля”, ні в інших структурах. На сьогодні шахту №9 бачать як підприємство, яке може видобувати вугілля і буде”, – зауважив новопризначений керівник.

Танчев пообіцяв колективу, що з дня на день буде погашена заборгованість по заробітній платі.

Голова незалежної профспілки Василь Гура під час представлення зазначив, що Танчев і Пилипюк – це люди смотрящого Венгрина. В розмову втрутився один із гірників та запитав у Гури чия він людина.

“Ви – лідера вашого Волинця. Він хоч би раз сюди приїхав, нам пояснив? А хто такий Волинець і чий? Пана Ахметова?”, – зазначив гірник Ярослав Рябович. 

Детальніше про події – у сюжеті.

Зауважимо, що інтернет-видання “БУГ” про представлення нового директора копальні не повідомляли. Як і про інші збори, які останнім часом проводять на шахті.

Нагадаємо, 10 вересня наказом №126 генерального директора ДП «Волиньвугілля» Андрія Пилипюка було звільнено із займаної посади директора копальні № 9 Володимира Юрківа.

20-го жовтня Володимиру Юрківу було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 364 ККУ «Зловживання владою або службовим становищем».

27-го листопада Нововолинський міський суд Волинської області ухвалив рішення: відсторонити Володимира Юрківа від займаної ним посади директора ВП «Шахта №9 «Нововолинська» ДП «Волиньвугілля» строком на два місяці. Ключі від службового кабінету здати слідчому.

Юрків у свою чергу звернувся до суду, щоб оскаржити його звільнення.

З огляду на постійні образливі коментарі під подібними публікаціями та звинувачення про продажність видання, редакція «БУГу» закриває можливість коментування. Якщо ви маєте що додати або бажаєте висловити думку з приводу ситуації, надсилайте коментарі на нашу пошту bugorgua@gmail.com або в повідомленні на сторінці інтернет-видання «БУГ» у фейсбук. Нагадуємо також, що посилання на статтю ви можете знайти у групах фейсбук, де зі своєї особистої сторінки матимете змогу лишити коментар. Наперед вдячні читачам за розуміння.




24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок