<

Призначили директора Нововолинського наукового ліцею-інтернату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:24 | 12.02.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
109
/ коментарі 2

12-го лютого на сесії Волинської облради призначили керівника Нововолинського наукового ліцею-інтернату.

Депутати Волинської облради підтримали кандидатури на посади керівників трьох закладів освіти області, – повідомляють Волинські Новини.

На посаду директора Нововолинського наукового ліцею-інтернату Волинської обласної ради на контрактній основі призначили Інну Хільковець.

Із нею укладуть контракт на два роки.

Голова Волинської обласної ради Ірина Вахович зауважила, що на вказаних осіб покладена відповідальна та складна робота, тож побажала усім успіхів на посадах.

Нагадаємо, на конкурсі було два претенденти на посаду директора Нововолинського наукового ліцею-інтернату: Юрій Лазаренко, який дотепер очолював цей навчальний заклад, а також Інну Хільковець.

За результатами трьох етапів випробувань конкурсного відбору перемогла Інна Хільковець. Загальна сума балів, яку вона набрала – 67,  Юрій Лазаренко отримав від членів конкурсної комісії сумарно – 48 балів. Відтак, на посаду директора “Нововолинського наукового ліцею-інтернату” рекомендували призначити переможницю конкурсного відбору.

Новий керівник ліцею в Нововолинську раніше працювала вчителем німецької мови НВК “Загально-освітня школа І-ІІІ ступеня №1-гімназія cелища Іваничі”.

У 2018 році здобула друге місце у Всеукраїнському конкурсі “Вчитель року – 2018” у номінації “Німецька мова”.




коментарів: 2
  1. Кого вибрали….. Лазаренко одна єдина кандидатура! яка підходить на місце лідера керівника. Ну… Час покаже.. Хто така [Інна] люди нецінують фахівців… На жаль…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер