<

Призерами VІ Міжнародного непрофесійного турніру з козацького двобою за правилами ММА стали двоє студентів із Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:59 | 30.03.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні

29-го лютого у Луцьку відбувся VІ-й Міжнародний турнір «Pride» козацького двобою по правилах ММА. Першими провели непрофесійні змагання, а наступного дня – професійні. Двоє студентів із Нововолинська стали призерами міжнародних непрофесійних змагань, виборовши ІІІ-ті місця у своїй ваговій категорії.

Про це БУГу повідомив Роман Павлюк, тренер клубу «Легіон».

Міжнародні непрофесійні змагання змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів проходили в приміщенні «Адреналін-сіті» та у тренувальному центрі бойових мистецтв «Pride» Участь могли взяти усі бажаючі, разом – близько 300 бійців із України, Білорусії, Вірменії та Азербайджану.

Назарій Міщук та Іван Олійник вибороли ІІІ-ті, призові місця у Міжнародному непрофесійному турнірі серед юнаків (16-17 років) у своїй ваговій категорії 77 та 65 кг відповідно. Окремо відзначили з команди нововолинців 11-річного Артема Мудрика – грамотою за волю до перемоги. Всього Нововолинськ представляло 5 бійців.

“Назар Міщук взагалі вперше брав участь у змаганнях поза Нововолинськом, і для нього це було достатньо хвилююче. Десь місяць його не було на тренуваннях, за два тижні перед змаганнями прийшов, почав займатись. Ми з ним прийняли таке рішення, що варто спробувати себе. Наступного дня вже відбувались професійні змагання, куди просто так вже не потрапиш”, – каже Роман Павлюк.

Тренер каже – емоції зашкалювали:

“Ці міжнародні змагання цьогоріч стали для нас першими, а минулого місяця (до карантину, – ред.) тричі. Дуже багато емоцій – радість, страх, переживання, сльози. Це треба поїхати, відчути. Коли велика публіка дивиться на тебе – воно завжди хвилююче, але класно.

Ми від клубу їздили майже кожні вихідні, в основному, до Луцька. Мали їхати 22-го березня на змагання по рукопашному бою, але карантин. Зараз також не займаємось, усі вдома сидять. Займаємося цим в Нововолинську з минулого року”, – розповідає тренер.

Хлопці – студенти Нововолинського електромеханічного коледжу за різними спеціальностями. Вони розповіли журналістам БУГу про свої враження від турніру.

“Це другі мої змагання в житті, але серйозного рівня – це перші. Я займаюсь ММА вже півтора роки, гандболом – 5. Мама була в шоці. Вона надіялась, аби я хоча б вижив (сміється, – авт.), аби приїхав без травм. Звісно, там була страховка, але все одно хвилювалася дуже. Не поїхала зі мною, але шкодує. Як дивилась відео, казала, було таке враження, що зараз сама на мати вибіжу.

В мене було три супротивника – з Білорусі, Києва та Львова, якщо не помиляюсь. Раунд тривав по 3 хвилини. Загальні враження – класні. Насамперед, це повага до супротивника. Тоді – прорахунок ходів. Третє – не переоцінити свої сили, недооціниш супротивника – можеш програти. Оце найголовніше. Окрім техніки, роль грає ще фарт, чи прорахуєш наступний рух”, – зізнається Назарій Міщук.

Іван Олійник розповів, що його батьки також були шоковані прийнятим рішенням щодо участі в змаганнях:

“Ну, мама була не в захваті, крепко переживала, а тато підтримував. Їх можна зрозуміти, але оскільки я вже півроку займаюсь, то ми з тренером також вирішили спробувати. Чому б і ні, коли є нагода? До змагань я готувався близько трьох-двох тижнів. І на самих змаганнях все було дуже швидко, треба було себе налаштувати на цей бойовий дух.

Спочатку було трохи складно зорієнтуватись, що все швидко, але все ж виграв по здобутих балах. З ким саме був бій – я не пригадаю, але супротивники були різноманітної тілобудови. Перший бій я виграв задушливим прийомом. Хто качок, хто худощавий. Головне – не пропустити удар і встигнути не тільки захиститись, але й дати відповідь.”

Нагадаємо, раніше БУГ повідомляв про перемогу Василя Поліщука з Володимира-Волинського у VІ Міжнародний професійному турнірі з ММА «Pride».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа