<

Приз – 1000 гривень: у Нововолинську учням пропонують створити власну настільну гру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:49 | 22.01.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Нововолинський електромеханічний коледж оголосив конкурс для учнів зі створення настільної гри економічного спрямування. Переможці отримають грошові заохочення.

Для конкурсу необхідно розробити настільну гру економічного спрямування з унікальною назвою та дизайном. У творчих змаганнях брати участь можуть учні 7-11 класів та профтехучилищ Волинської області.

Як повідомляють організатори, саме настільна гра дозволяє розвивати навички живого спілкування, які є надважливими для успіху в житті, а живого спілкування у нашому комп’ютеризованому світі, на їх думку, стає все менше. І якраз нинішня ситуація з пандемією підкреслила його цінність і, як ніщо інше, нагадала, як чудово просто бути поруч і теревенити. А якщо це ще й час, проведений з користю, то це взагалі супер.

Організатори конкурсу переконані, що в такий спосіб зможуть активізувати творчу, навчально-пошукову діяльність учнів й залучити їх у захоплюючий світ економіки та фінансів.

Переможці  конкурсу отримають грошові заохочення: І місце – 1000 гривень; ІІ місце – 500 гривень; ІІІ місце – 300 гривень.

Подати свій варіант настільної гри на конкурс можна до 1-го березня 2021 року 16:00 включно.

Детальна інформація про конкурс за посиланням.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок