<

Привітання Нововолинського міського голови Сапожнікова: “Медики, завдяки вашим зусиллям я розчарував своїх недругів”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 17.06.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 6

17-го червня у приміщенні Нововолинської міської лікарні відбулося урочисте привітання медичних працівників з нагоди професійного свята, яке святкують у неділю, 19 червня. На заході найкращим спеціалістам вручили подяки.

Міський голова, Віктор Сапожніков, відвідав захід і виразив вдячність працівникам міської лікарні:

“Шановні наші медики я звертаюсь до всіх: від головного лікаря до молодшого медпрацівника. Дай Боже вам здоров’я, наснаги і успіхів, щоб ви ще довго і довго служили міській громаді, а міська громада щиро вам дякувала. Завдяки вашим зусиллям я розчарував своїх недругів і стою зараз перед вами, відчуваючи вашу небайдужість і професіоналізм. Можу обіцяти вам, що скільки Господь дасть мені бути міським головою я і міська рада будемо старатися робити все для того, щоб наша медицина була на досить високому рівні”.

IMG_5657

Борис Карпус, помічник народного депутата Ігоря Гузя, також вручив подяки працівникам міської лікарні.

IMG_5713

Олімпіада Галас, заступник головного лікаря з експертизи тимчасової непрацездатності, з нагоди свята привітала своїх колег:

“Я бажаю міцного здоров’я, сили духу, терпіння, витримки, високого професіоналізму, а основне – щоб медик володів добрим та щирим словом, тому що воно лікує. Дуже важко бачити страждання людей, тому найосновніше – щоб працівники володіли своїми емоціями”.

IMG_5807

Журналістам “БУГу” вдалося поспілкуватися із головним лікарем Нововолинської міської лікарні, Віктором Морозом. Він розповів свою думку стосовно ставлення влади до медицини.

“Охорона здоров’я фінансується державою, але нововолинській лікарні дуже допомагає міська влада. В 2016-му році медична субвенція, яка надається з державного бюджету менша, ніж в минулому. У лютому на сесії міської ради не було додано державною ніяких додаткових коштів. Ми не закривали навіть елементарну зарплату, яка є мінімальною, 3000 гривень – середня зарплата лікаря, який працює не на одній посаді, 2500 гривень отримують медсестри, які зараз розраховуються. А хто ж прийде на заміну працювати? В мене таке враження, що немає кроків по реформуванню і це призведе до самознищення охорони здоров’я. Я б хотів, щоб урядовець потрапив до місцевої лікарні і тоді, можливо б, змінилася ситуація. Так, в держави немає коштів, але треба платити не просто так, а в касу, де офіційно є розроблений тариф. Існує загальноприйнята система: якщо на охорону здоров’я виділяється менше трьох відсотків від ВВП – система не може існувати. А в нас виділяється менше, а решта йде з кишені пацієнта, бо по-інакшому система зруйнується. Я обурений”.

IMG_5813
IMG_5655
IMG_5809
IMG_5796
IMG_5788
IMG_5784
IMG_5776
IMG_5775
IMG_5774
IMG_5770
IMG_5763
IMG_5759
IMG_5754
IMG_5746
IMG_5729
IMG_5709
IMG_5702
IMG_5698
IMG_5693
IMG_5690
IMG_5680




коментарів: 6
  1. О, так, Вікторе Борисовичу! Як стверджують ті самі медики, ви три рази були у стані клінічної смерті. :))) Ну, хто ж витягне із “того світу” чоловіка, як не “заслужений лікар”, що як і ви отримав нагороду у часи Януковича.

    • Ви Анатолій, як той юний орел, одну ту ж саму естрадну пісню фальцетом співаєте

  2. вся пи…братия как всегда в сборе!Они сво… только поощряют друг друга!противно уже смотреть и слушать этих уродов!В больницах беспредел ,впрочем как и везде!И тут Анатоль прав!!!поняли вы!!!

  3. Слышишь Витя иди с поста,ты уже на хапал,вместе с Сторонским,брюха поотедали хорошо!Будет Вам еще наказание СВЫШЕ,ЗА ВСЕ,ЧТО ВЫ СДЕЛАЛИ ЛЮДЯМ ПЛОХОЕ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер