<

Привітали працівників сфери торгівлі Нововолинськ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:11 | 1.08.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ 1 коментар

З нагоди Дня працівників торгівлі кращі з кращих цієї сфери нашого міста були запрошені напередодні професійного свята у виконком міської ради.

Їх щиро привітав і вручив подяки міського голови секретар міської ради, перший заступник міського голови Андрій Сторонський. Він побажав здоров’я, успіхів у праці, терпіння. Як наголосив Андрій Миронович, торговельна галузь міста пройшла непростий шлях від кіосків, палаток до сучасних магазинів і супермаркетів, оригінально облаштованих кафе і ресторанів. Сьогодні у місті діє 429 торговельних підприємств, 100 з них спеціалізується на реалізації продовольчих товарів, а 229 – непродовольчих. Також діє 35 аптечних закладів, 10 АЗС, госпрозрахунковий ринок і 55 підприємств ресторанного господарства, – повідомляє сайт міської ради.




один коментар
  1. Сьогодні у місті діє 429 торговельних підприємств???Це про що повідомляє сайт міської ради??? Підприємець(спекулянт),- це не підприємство яке виготовляє продукцію,на якому працюють офіційно влаштовані працівники і тд.А вони(підприємці-спекулянти) поїдуть привезуть і в три дорого лінивому продають,а в 100 з них які спеціалізується на реалізації продовольчих товарів,їздити нікуди не треба,самі привезуть .Є така нова професія,- торговий агент,втикає товар різних фірм,тим самим підприємцям з реалізації товарів вже за свою ціну,-спекуляції.Колись давно,за це притягали до відповідальності(навіть карної),а тепер вручають подяки міського голови!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер