<

Привітали нововолинських працівників соціальної сфери

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:19 | 3.11.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери – свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Усоціальній сфері Нововолинська працює близько 170 осіб. Напередодні професійного свята у залі засідань міської ради колективи управління праці та соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування, міського центру зайнятості, Нововолинського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області, Нововолинсько-Іваничівського управління Пенсійного фонду України у Волинській області, центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді привітав перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський, – повідомляє сайт міської ради.

-Ваша праця – це талант дарувати добро людям. Робота, якій ви присвятили життя – скромна, а іноді, і малопомітна, але завжди сповнена душевного тепла, – зазначив Андрій Сторонський, звертаючись до винуватців свята. – Своєю турботою, а іноді й просто посмішкою та добрим словом, даруєте такі необхідні кожній людині віру та надію.

Андрій Миронович згадав про діяльність кожної установи, що належить до соціальної сфери нашого міста. 20-ом працівникам він вручив подяки міського голови та Почесні грамоти виконавчого комітету.

Директор міського центру зайнятості Ігор Кантор побажав своїм колегам сонця і світла в душі, міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку.

Гарного настрою присутнім додали музичні номери у виконанні народного аматорського інструментального секстету міського Палацу культури «Тільки для тебе».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер