<

Притягнути до відповідальності: працівниці Нововолинської міськради направили заяви в поліцію через тиск Грабовського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:21 | 8.11.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
7429
/ коментарів 11

8-го листопада працівниці Нововолинської міської ради постраждали через моральний тиск і хамовиту поведінку Віталія Грабовського.

Як розповіли БУГу, інцидент трапився у приймальні міського голови 8-го листопада. Близько 9:00, коли в кабінеті мера відбувалася офіційна нарада, Віталій Грабовський намагався проникнути в кабінет Бориса Карпуса. Йому намагалися завадити працівниці міської ради.

За словами працівників міськради, Грабовський на зауваження не реагував. Натомість вживав ненормативну лексику, принижував і провокував сварку. 

Читайте також: Чутки над БУГом: Віталій Грабовський продався комуністу Філінюку та псевдоактивісту Троцковцю.

У заявах, направлених у поліцію, йдеться, що Віталій Грабовський регулярно приходить в приміщення виконавчого комітету, поводить себе зверхньо та по-хамськи, ставить провокативні питання та знімає посадовців на відеокамеру. 

Зазначають, що влітку цього року Грабовський працював у Виробничому управлінні комунального господарства і надавав послуги з висвітлення діяльності. Як розповіли у ВУКГ, через регулярні скарги на його роботу та зауваження, від його послуг відмовилися.

Зауважимо, що Віталій Грабовський неодноразово раніше ставав героєм різноманітних подій у Нововолинську. Правоохоронцями на нього складено чимало матеріалів.

Так, раніше писали про випадок з його неправдивим повідомленням про замінування будинку.

Мешканці Нововолинська пам’ятають видовищний “мітинг” Віталія проти колишнього мера Нововолинська. Тоді він у нетверезому стані палив шини перед міськрадою у вихідний день.




коментарів: 11
  1. Знайомий з ним. Живе недалеко. Нічого не можу сказати хорошого, якщо коротко

  2. Тепер я вірю що алкоголь вбиває клітини мозку без можливості їх відновлення

    • Скоро повіриш і у пагубний результат вакцинації.
      Шкода шо з власного досвіду.
      А може і не шкода…

          • Головне – аби не вакциновані! :)
            А тут тобі любий алкаш фору дасть, бо алкоголь це чудодійна рідина для організму в порівнянні шо ти там в себе вже як мінімум двічі вкололо (скорше всього разом з Костею).

  3. Інформаційна війна пішла проти Грабовського, комусь дорогу перейшов )))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця