<

Приміщення у Нововолинську, площею 39 м², продали за понад 1,7 мільйона гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:20 | 12.07.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2607
/ Коментарі відсутні

Приміщення, за яке Нововолинська міська рада планувала виручити принаймні 400 тисяч, вдалося реалізувати за учетверо більшу суму.

Аукціон з продажу приміщення відбувся 4-го липня. Наразі очікується опублікування протоколу та укладання угоди з переможцем торгів, повідомляють Волинські Новини.

Нововолинська міська рада оголосила аукціон з продажу нежитлового приміщення, яке розташоване у місті Нововолинську на першому поверсі триповерхового будинку за адресою бульвар Шевченка, 19. Загальна площа – 39,2 кв м.

Як йшлося в описі, до приміщення підведено все необхідне інженерне обладнання: електрику, водопровід, каналізацію, опалення. Нині воно перебуває в оренді, його використовують для магазину вживаного одягу.

Стартова ціна лоту була встановлена у сумі 415,003 тисячі гривень. Проте вже зі старту ціна виросла більш як удвічі: найменша сума, яку запропонували потенційні покупці, складала 960 тисяч гривень. Загалом у торгах взяли участь п’ятеро учасників.

Переможцем система визначила покупця, який запропонував 1,7 мільйона гривень. Якщо цей покупець відмовиться, переможе друга ставка – 1,6 мільйона.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер