<

Приміщення колишнього готелю, що стоїть занедбаним поруч із садочком в Нововолинську, законсервували

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 28.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
3309
/ коментарі 4

На перехресті вулиць Маяковського та Винниченка у Нововолинську роками стояло занедбане приміщення колишнього заводу СТО. Місце стало прихистком для людей, що вживають наркотики та не мають місця постійного проживання. Будівлю законсервували.

Власник приміщення зреагував на попередження муніципальної варти та вжив заходів щодо недопущення проникнення в будівлю сторонніх осіб. Про це повідомили на фейсбук-сторінці відомства.

“Консервування недобудованих приміщень – це один з кроків до зменшення прецедентів адміністративних порушень, а також безпека найменших громадян міста. Управління муніципальної варти виконавчого комітету Нововолинської міської ради висловлює подяку власнику приміщення за швидку реакцію і приведення території в належний стан. Зробити порядок в місті можемо тільки разом”, – йдеться в повідомленні.

Раніше міський голова Нововолинська Борис Карпус повідомляв, що спільно з муніципальною вартою розпочинається робота з об’єктами занедбаного будівництва.

Нагадаємо, у 2017 році повідомлялося, що на місці колишнього готелю, що належав ВАТ “Оснастка”, буде новий готель. Територія була викуплена (власник не місцевий). І навіть була розпочата процедура громадських слухань. Однак питання “зависло в повітрі” і протягом чотирьох років приміщення було надалі місцем збору наркоманів та безхатченків.




коментарів: 4
  1. Вікна закладені у чверть цеглини – власник пошкодував цегли. Пхнув рукою чи ногою, воно й посиплеться! Хоча б не ганьбились та й заклали у пів цегли.

  2. Який хитрожопий власник! Його занедбане майно ще й охороняти потрібно! Все,що приватизоване і занедбане.потрібно зносити,як недобудову медзакладу…а охорону можна надати …від часної охоронної компанії Галащука…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок