<

«Докладемо усі зусилля, аби захистити»: рятувальники та правоохоронці Нововолинська провели свято для дітей-переселенців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:45 | 15.04.2022 / Нововолинськ / , , , /
Перегляди
849
/ Коментарі відсутні

На території Нововолинської громади проживає чимало діток, які разом з сім’єю вимушено покинули свої домівки. Зараз у їхніх містах йдуть бої за цілісність України, тому, аби підтримати малечу, служби нашого міста організували свято.

Дітки-переселенці мали змогу уявити себе справжніми захисниками – поліцейськими та рятувальниками. Малюки сиділи у службових автомобілях, одягали форму та повторювали основні правила безпеки життєдіяльності.

Правоохоронці, ДСНС та волонтери «Укриття» спілкувались з дітками та їхніми батьками, які прибули до нас із окупованих територій України. На жаль, чимало з них стали свідками жорстокості окупантів, тому наші захисники мали на меті підтримати малечу.

Як розповіла інтернет-виданню «БУГ» поліцейська Людмила Самолюк, служби міста хотіли зробити свято для діток зі Сходу, аби вони відчули себе захищеними.

“Діти повинні зрозуміти, що вони не самотні, якщо на їхню землю прийшов ворог – ми все зробимо та прикладемо усі зусилля, аби захистити”, – зазначила Людмила.

Малечу під час спілкування з правоохоронцями та пожежниками пригощали солодощами та смачними напоями. Волонтери дарували чимало подарунків: українські книжечки та розмальовки.

Працівниця ДСНС Тетяна Баранчук додала, що для діток-переселенців рятувальники повели навчання та показали, як вони працюють зі спеціальною технікою.

“Було проведено показовий виступ, головна мета якого – навчити основних правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності”, – розповіла Тетяна.

Журналісти інтернет-видання «БУГ» діляться з читачами фотографіями з проведення свята для дітей, адже знайшлось чимало охочих зробити селфі з службами порятунку та спробувати себе у ролі справжніх героїв.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа