<

«Приходь! Поговоримо про екологію» – у Нововолинську кличуть на обговорення діяльності підприємств міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:19 | 18.06.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 5

У середу, 19-го червня, близько 11:00 небайдужі нововолинці збираються обговорити діяльність підприємств у Нововолинську, які впливають на довкілля.

За наявною інформацією, о 10:00 в міській раді будуть обговорювати проект по очисних спорудах підприємства «Пан Курчак» із гостями з Польщі. Будуть представники міської влади, депутатської екологічної екологічної комісії.

Активні громадяни запрошують мешканців міста показати свою небайдужість в питанні екології.

Нововолинськ, міська рада, близько 11:00. Вас почують, якщо прийдете. Висловіть свою думку щодо діяльності підприємств «Пан Курчак», «Кроноспан» та інших на території Нововолинська.

До слова, мешканці міста за допомогою спеціального приладу вимірювали якість повітря на 15-му мікрорайоні. Заміри робили тоді, коли вітер дме зі сторони «Кроноспану» на житлові забудови Нововолинська.

Надіслали цікаве відео. Перевіряють якість повітря, коли є вітер у сторону міста. При нормі PM 2.5 – 30, пристрій показує 130 і вище.




коментарів: 5
  1. Обговорення з представниками міської влади… Хай з ними прокуратура говорить, або оновлене СБУ. Зе-команда, Ви де? На пересцик пішли?

  2. Це вже небезпечно для здоров’я, але цікавить яким іменно приладом робили тест на мікрочастини в повітрі? Марку приладy можна?
    А ще цікавить, чи той прилад робить тест на вміст формальдегідів (HCHO) в повітрі та чи робили такий тест?

  3. АУ ЛЮДИ ШО ВИ ДУРНІ ПИТАННЯ І КОМЕНТИ ТУТ ПИШЕТЕ. ПРИХОДЬТЕ НА СЛУХАННЯ ЧИ ВАМ ВСЕОДНО ЯК ДІТИ ТУТ ЖИТИ МАЮТЬ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер