<

Причиною запаху газу у багатоповерхівці Нововолинська називають газові балони, які використовували під час ремонту магазину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:50 | 14.04.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
77
/ коментарі 2

Газовики зазначають, що запах газу йшов від газових балонів, які зберігались у підвалі будинку, після того, як балони використовували для ремонту в приміщенні.

Начальник Нововолинської дільниці АТ “Волиньгаз” Олег Галій прокоментував  надзвичайну ситуацію, що трапилася вчора у будинку на проспекті Перемоги, 2А. З його слів, щойно аварійна бригада газовиків прибула на виклик, одразу відчули, що запах не характерний для природного газу та почали шукати причину. Пізніше у підвалі будинку знайшли балони з газом, – пише Нововолинськ com.

Після встановлення причин виявилося, що їх використовували під час ремонту приміщення самі мешканці. Газовики пояснили, що унаслідок несправності балона або ж порушень правил експлуатації, кисень у резервуарі вигорів та почав виділятися газ.

Натомість, депутат Нововолинської міської ради Вадим Киричук, котрий мешкає саме у цьому будинку, в коментарях зазначає, що роботи проводились не у підвальному приміщенні, а у магазині, де саме триває ремонт.

Нагадаємо, 13-го квітня мешканці будинку за адресою проспект Перемоги, 2А відчули запах, характерний для природного газу, і одразу ж викликали відповідні служби. На місці працювали аварійна бригада газовиків, поліція, рятувальники та швидка допомога.




коментарів: 2
  1. Газові балони під час роботи мають бути на вулиці а не в магазині і зберігатись у спецприміщеннях. Інакше це порушення техніки безпеки. Добре, що не рвонуло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер