<

Причина смерті Катерини Литкіної досі не встановлена

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:30 | 14.08.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
1146
/ коментарі 2

14-го серпня в нововолинському відділі поліції відбулася прес-конференція, на якій Андрій Литвин, т.в.о. заступник начальника Нововолинської поліції спілкувався з місцевими журналістами та відповідав на запитання.

Андрій Литвин зазначив, що інформація про зникнення Катерини Литкіної до чергової частини поступила вночі 3-го серпня. Повідомила про це бабуся Катерини, близько 1 години ночі.

Причина смерті Катерини Литкіної досі не встановлена. На даний час створена слідчо-оперативна група по розслідуванню кримінального провадження, включені в цю групу досвідчені працівники Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Кримінальне провадження перебуває на контролі Головного управління Національної поліції.

Детальніша інформація на відео:

Батько неповнолітньої Сергій Литкін стверджує, що вночі 3-го серпня після повідомлення про зникнення Катерини, правоохоронці допитали родичів, але до активних дій не залучились. Переконували, що дівчина сама повернеться. Сергій Литкін самостійно розпочав пошук.




коментарів: 2
  1. Це означає, що Максима, який живе десь за кордоном, вітчим має фірми. Тепер вам зрозуміло про що говорить в.о.начальника?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер