<

Проїзд у маршрутках Нововолинська здорожчає на дві гривні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:40 | 14.01.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
3415
/ коментарів 14

У Нововолинську оприлюднили проєкт рішення про встановлення тарифів на міських автобусних маршрутах. У документі пропонується встановити нову вартість проїзду в громадському транспорті по місту – 7 гривень.

Проєкт рішення підготовлений з метою приведення тарифів до економічно-обґрунтованого рівня, – повідомляють на сайті Нововолинська.

Та враховуючи звернення перевізників щодо потреби приведення у відповідність розміру тарифів на послуги міського пасажирського транспорту економічно-обґрунтованим витратам, збереження якості надання послуг з перевезення пасажирів на належному рівні, покращення результатів фінансово-господарської діяльності перевізників міста, створення умов для забезпечення конкуренції на ринку пасажирських перевезень на міських маршрутах.

Зауваження та пропозиції до проєкту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу просять надавати у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань протягом місяця з дня оприлюднення (13.01.2022) на адресу розробника: м. Нововолинськ, проспект Дружби, 27, каб. 418.




коментарів: 14
    • Та тут справа навіть не в незручності готівкової оплати, а в контролі над цими коштами. Бо це просто смішно слухати про ”приведення тарифів до економічно обґрунтованого рівня”, коли немає реального обліку пасажиропотока, а всі розрахунки ведуться лише на основі фантазій і захцянок перевізника. Будь-які розмови про обґрунтованість можуть бути лише після впровадження електронного квитка та підсумками хоча б декількамісячної роботи цієї системи.

  1. Можливо як проїзд стане по 7грн–то і деякі маршрутки приведуть до нормального стану

  2. У Володимирі квиток здорожчає до 5 грн, для учнів-3 грн.
    У Луцьку – до 8 грн, учням-4 грн.
    У Ковелі-до 7 грн, учням-4 грн.
    У Львові- до 15 грн, учням- цілий рік безкоштовно.
    Наші діти надалі платитимуть, як дорослі?

  3. А маршрутчики і надалі рухатимуться зі швидкістю 10-15км/год щоб натрамбувати побільше пасажирів

  4. В передвиборчій компанії, хтось обіцяв персональні пластикові картки для пенсіонерів, для безкоштовного проїзду.

  5. А з якого милого піднімають тарифи?нехай почнуть з ВР .хай перейдуть на наші зарплати і витрати на комуналку.за пенсію -мовчу.моєї не хватає на оплату.а жити за що?.хочуть підняти людей на МАЙДАН -без питань.но там вже почнуть виносити в прямому значенні(в трунах)

  6. У місті лева я ще не так давно їхав більше години з р-ну АС-2 до Арени Львів… За 10грн..

  7. Я і так від горгазу до базару захожу за 15хв. Бо смысла немає в ті розвалюхі сідати… Щей дорожать…

  8. Та тут пройтися навіть навпростець не так то й далеко, а нововолинським хапугам ще й по 7 грн платити? Певно скоро закриється той їхній бізнес

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця