<

Проєкти соцеконому в Нововолинську: чи продовжуватимуть роботи в умовах воєнного стану

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:21 | 6.05.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
2682
/ 1 коментар

Будівництво проєктів соцеконому, яке до війни розпочалося в Нововолинську, зупинилось. Адже кошти, що були виділені на це державою, наразі заморожені.

Нагадаємо, йдеться про монумент Героям Небесної Сотні та АТО/ООС, «Форест-парк», подвір’я школи №7, реконструкцію зони біля озера. Кошти на облаштування об’єктів вдалося залучити за сприяння нардепа Ігоря Гузя.

Як розповів міський голова Борис Карпус, влада шукає шляхи вирішення проблеми, щоб упорядкувати розпочаті роботи на озері та біля Фореста.

Через зміни в законодавстві органи місцевого самоврядування не можуть здійснювати весь спектор проплат, що надавались раніше.

Мер провів зустріч з одним з підрядників, щоб домовитись про часткове завершення розпочатих робіт, адже зараз воно все розрите. Попри ситуацію, хочеться впорядкувати та довести до ладу хоча б два об’єкти, каже Карпус.

Також є велика проблема з завершенням ямкового ремонту. Кошти на це закладені в бюджеті міста, але через обмеження використати їх не можуть.

Через Асоціацію міст України міський голова подавав звернення щодо асфальтування та розблокування коштів соцеконому. Як додав Борис Карпус, пообіцяли, що згодом Уряд прийме рішення стосовно використання коштів для ямкового ремонту.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця