<

Провели перше засідання наглядової ради Нововолинського ЦПТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:19 | 12.01.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
833
/ Коментарі відсутні

11-го січня відбулось перше засідання наглядової ради Нововолинського центру професійно-технічної освіти.

Кожен з членів наглядової ради закладу висловив свої очікування від роботи – є сподівання, що вона буде системною.

Керівниця Нововолинського ЦПТО Валентина Приступа розповіла про потреби та очікування, поділившись напрацюваннями та взаємодією із закордонними партнерами у Польщі та Естонії, а також співпрацею з іншими закладами профтехосвіти в України (Славута та Червоноград).

“Є напрацювання і з місцевим бізнесом – на екзамени запрошують потенційних роботодавців. Актуально 80% випускників працевлаштовуються по завершенні, але не всі продовжують працювати далі, звільняються, їдуть закордон”, – зазначила директорка навчального закладу.

Валентина Приступа поділилась успіхами у взаємодії із головою наглядової ради Андієм Бокочем, котрий максимально сприяє та підтримує, допомагає залучати ресурси.

Нагадаємо, 31-го серпня на засіданні педагогічної ради у Нововолинському центрі професійно-технічної освіти представили членів наглядової ради закладу.

Є сподівання і щодо молодіжного центру «Нові крила» – активізація молодіжного руху, розвиток проєктної діяльності.

До карантину була системна взаємодія, зараз – складніше, є обмеження. При підтримці МЦ вдалось залучити і волонтера Корпусу Миру, котрий багато працював для закладу.

“Є велике бажання створити простір біля закладу, присвячений Володимиру Великому, що, за легендою, народився саме у Будятичах”, – розповідає керівниця ЦПТО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер