<

Пропрацювавши на посаді 37 років, директор Теплокомуненерго в Нововолинську звільнився

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:39 | 6.11.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
45
/ коментарів 9

Анатолій Гаврилюк написав заяву на звільнення. «Передаю естафету молодим», – зазначив директор підприємства «Нововолинськтеплокомуненерго».

Віктор Сапожніков та колектив комунального підприємства подякували за сумлінну багаторічну працю директору підприємства Анатолію Гаврилюку. Пропрацювавши на посаді 37 років, 6-го листопада віннаписав заяву на звільнення.

Міський голова вручив подяку за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, самовідданість у роботі, особистий внесок у розвиток комунального господарства в Нововолинську.

Гаврилюк зазначив, що прийняв рішення піти із посади, передавши естафету молодій, перспективній людині – Олександру Мотиці, котрий вже зарекомендував себе як сумлінний, грамотний та відповідальний працівник.

“Ми разом із колегами пройшли великий шлях, тож бажаю, щоб підприємство і надалі розвивалося”, – зазначив Гаврилюк.

“З великим теплом та вдячністю будемо згадувати вас як відмінного керівника”, – звернулися працівники колективу до Анатолія Миколайовича.

Читайте також: Сторонський – не заступник мера, а т.в.о керівника лікарні, Чайка – звільняється: обличчя старої влади Нововолинська йдуть




коментарів: 9
  1. Файна традиція, всіх злодіїв і корупціонерів проводжати з квітами, Молодці !

  2. “З великим теплом та вдячністю будемо згадувати вас…” аж скупа сльоза покотилася, коли прочитав))) Прості люди сказали б “Із-за великих цін на тепло з великою “вдячністю” будемо згадувати вас…”

  3. Мені одному огидно, як чоловіки чоловікам такі букети дарують? Якби не маски то можливо поцілунки ще були б. Брєжнівщина.
    Перед цим такі ж світлини з Морозом були. Також щиро дякували.

  4. Особиста думка простого мешканця Нововолинська – дуже кваліфікований керівник був! Зараз людину з таким досвідом та компетентністю з вогнем у день не знайдеш! Звісно, що скрізь є моменти, але в нас країна така не проста, точніше люди в ній. А, Гаврилюк А.М. є тим, хто вмів тримати порядок у підвідомчій йому сфері! Дякую, що віддали частину життя для нас Нововолинців!!!

  5. З “віддачею частини життя” нововолинцям пан Руслан явно перебільшив! Пан Гаврилюк працював, як і інші люди, отримував за це платню, дорожчі не малу, був лояльним до Сапожнікова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця