<

Прокуратурою розпочато кримінальне провадження за фактом безпідставної невиплати заробітної плати шахтарям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:59 | 8.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Тема заборгованості із виплати заробітної плати працівникам шахти №10 «Нововолинська» набула широкого резонансу у ЗМІ та розголосу серед громадськості, адже шахтарі неодноразово перекривали рух транспорту на дорогах і вимагали виплатити їм зароблене.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Задля вирішення питання щодо можливості здійснення представництва інтересів громадян, які неспроможні через фізичний стан, похилий вік, недієздатність або обмежену дієздатність самостійно захистити свої права, прокуратурою області було надіслано запит до Головного управління статистики у Волинській області з приводу надання інформації про заборгованість із виплати заробітної плати працівникам ДП «Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська».

Встановлено, що станом на 01 травня 2015 року заборгованість із виплати заробітної плати більш як за один місяць перед працівниками підприємства складала понад 3 млн. грн. грн.

У зв’язку з цим прокуратурою області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом безпідставної невиплати посадовими особами ДП «Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська» заробітної плати працівникам.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням, яке провадить слідчий відділ Іваничівського РВ УМВС України у Волинській області, здійснює прокуратура Іваничівського району.




один коментар
  1. А чому Іваничівська райпрокуратура, а не Нововолинська міська? Їй що, не довіряють? Напишіть, хто знає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер