<

Прокуратура вимагає від посадовців «Волиньвугілля» повернути зайві премії на 335 тисяч

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:57 | 13.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Прокуратура вимагає відшкодування збитків обсягом 335 тисяч гривень, завданих державі посадовцями державного підприємства «Волиньвугілля».

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура звернулася до суду в інтересах держави із позовними заявами до посадовців «Волиньвугілля», аби змусити відшкодувати збитки, завдані їхніми злочинами.

Екс-посадовці, обіймаючи кожен у свій час посади виконувача обов’язків генерального директора державного підприємства «Волиньвугілля», виконувача обов’язків директора відокремленого підрозділу «Шахтоуправління «Нововолинське» та директора відокремленого підрозділу «Шахта №9 «Нововолинська», зловживали службовим становищем.

Вони видавали незаконні накази про преміювання, на підставі яких безпідставно виплатили премій обсягом понад 335тисяч гривень.

Усіх трьох суд визнав винними, але звільнив від кримінальної відповідальності «у зв’язку із зміною обстановки».

Збитки ж, завдані їхніми діями, так і залишилися невідшкодованими. Відтак, прокурори вимагатимуть їх відшкодування в суді.




коментарів: 2
  1. Як це зміна обстановки!? Злодіїв треба садити в тюрму, щоб і їх покарати, і щоб інші боялися, бо коли є безкарність, то вони ще більше будуть красти і нікого не боятися. Явно що дали паскудам суддям на лапу.

  2. ти олег напевно машонкою працюєш ? от коли б ти працював керівником – ти б зовсім по-другому заговорив.повір мені.а директори все правильно робили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа