<

Пройшов обласний семінар на базі Нововолинського центру професійно-технічної освіти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:13 | 22.10.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2812
/ Коментарі відсутні

22-го жовтня пройшов обласний семінар «Формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладах професійної (професійно-технічної) освіти» на базі Нововолинського центру професійно-технічної освіти.

Педагогічний колектив та директор закладу професійно-технічної освіти Валентина Приступа розповіли про роботу ЦПТО, ознайомивши присутніх з інноваціями (новою технікою та оновленими аудиторіями) для комфорту студентів.

Голова наглядової ради Нововолинського центру ПТО, депутат Волинської обласної ради та помічник-консультант народного депутата Ігоря Гузя – Андрій Бокоч ознайомив колектив деректорів з роботою представників наглядової ради, розповів про розвиток професійної освіти та запевнив у її підтримці.

“Потрібно бути однією командою – знаходити спільну комунікацію, допомагати одне одному у вирішені труднощів та активно працювати задля забезпечення якості освіти у навчальних закладах”, – зазначив голова наглядової ради.

Також у семінарі участь взяли представники наглядової ради – голова Поромівської територіальної громади Олег Савчук та начальниця відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Поромівської сільської ради Надія Жук.

“Нам дуже приємно, що за підтримки обласного управління ми маємо змогу поспілкуватись та обмінятись досвідом з керівниками закладів професійно-технічної освіти”, – додали представники наглядової ради.

У минулому році було підписано меморандум про співпрацю Поромівської громади з Нововолинським центром професійно-технічної освіти, що передбачений фінансовою підтримкою та освітньою діяльністю.

Робота семінару завершилась оглядом навчально-матеріальної бази Нововолинського центру професійно-технічної освіти.

Керівникам закладів професійної освіти представили оновлені аудиторії у Нововолинському ЦПТО:

  • Іноземної мови;
  • Захисту України;
  • Біології;
  • Ресторанного сервісу;
  • Спецтехнологій;
  • Молодіжний простір.

Нагадуємо, 31-го серпня на засіданні педагогічної ради у Нововолинському центрі професійно-технічної освіти представили членів наглядової ради закладу.

Основними функціями наглядової ради є підтримка та контроль, пошук шляхів перспективного розвитку і забезпечення взаємодії навчального закладу з органами державного управління, науковою громадськістю, суспільно-політичними організаціями.

Гостям заходу також було представлено роботу сучасних навчально-практичних центрів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер