<

Проєкт МЦ «Нові крила» визнали Кращою практикою молодіжної роботи в Україні 2020

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 2.12.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарі 2

Проєкт нововолинського молодіжно центру «Нові Крила» під назвою PRO100KNYG визнаний Кращою практикою молодіжної роботи в Україні 2020. Два, уже втілені ними проєкти, потрапили до каталогу Кращих практик молодіжної роботи.

Про це повідомив Павло Медина керівник та засновник МЦ «Нові Крила» на своїй сторінці у фейсбуці.

PRO100KNYG – проєкт молодіжного центру з оглядом на книги, які варто прочитати. Відео-огляди публікують в соцмережах, за словами авторів, вони користуються великою популярністю серед молоді. Долучитися та розповісти про свою улюблену книгу, яка залишила слід, може кожен охочій.

“Проєкт почався з чату в Instagram з Dasha Zaitseva і Діма Гіналюк. Була ідея щось знімати, адже карантин карантином, а творити – хочеться.

От і ми після обговорення теми довго шукали назву. Так з понад 20 варіантів з’явилася #PRO100KNYG. Проєкт змінювався і адаптувався. Фішкою є те, що кожен охочий може стати ведучим, оператором, режисером або ж ще кимось, хто залучений до створення.

До каталогу Кращих практик молодіжної роботи в Україні 2020 потрапили ще два проєкти команди МЦ “Нові крила”:

«Навчаємо мислити екологічно» – впровадження роздільного збору сміття та навчання для студентів Нововолинського електромеханічного коледжу.

«RESTART» – створення і наповнення оновленого приміщення молодіжного центру”, – зазначив Павло у дописі.

Це вже втретє МЦ «Нові крила» здобуває перемогу в цьому конкурсі. У 2017, 2019 та 2020 році.

Даний конкурс було засновано у 2017 році Міністерством молоді та спорту України сумісно з Програмою розвитку ООН в Україні, щоб популяризувати молодіжну роботу та визначити найкращих. Завданнями конкурсу є обмін позитивним досвідом між молодіжними організаціями та молодими працівниками; публічне визнання досягнень та заохочення до подальших напрацювань у напрямі підвищення стандартів якості молодіжної роботи; сприяння суспільному та політичному визнанню молодіжної роботи в Україні.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер