<

Програма розвитку шахт Михайла Борсука

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:05 | 27.05.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
13
/ коментарів 11

Інтернет-видання “БУГ” публікує пропозиції щодо подальшої роботи ДП «Волиньвугілля», подані в Міненерговугілля України на конкурс на посаду генерального директора ДП «Волиньвугілля» Михайлом Борсуком.

Для ознайомлення шахтарям ДП «Волиньвугілля»:

Михайло Борсук, потенційний претендент на посаду директора ДП “Волиньвугілля”, пропонує збільшити вуглевидобуток за рахунок:

– заміни видобувної техніки по Шахті «Бужанська»  1К101 на УКД 200-250, СП 26У (покращення якості вугілля з 52-55 % до 32-35%);

– збільшення темпів проведення основних та підготовчих виробок за рахунок покращення матеріально  – технічного постачання та забезпечення Шахт «№9» та «Бужанська» очисним фронтом.

  1. Забезпечення Шахти «Бужанська» матеріально-технічним постачанням Б/В (Арка, скоба, рейка, кабельна продукція і.т.д.) шляхом приєднання Шахти №1 «НВ» до Шахти «Бужанська».
  2. Відмова від співпраці з ЦЗФ шляхом придбання на Шахту «Бужанська» міні збагачувальної установки для покращення якості вугілля та зменшення витрат на перевезення гірничої маси та її збагачення.
  3. Переведення підприємств на роботу без ДФП (Державна фінансова підтримка) шляхом зменшення витрат на збагачення, зменшення фонду оплати праці (чисельність працівників) та зменшення витрат на придбання матеріалів та обладнання (Шахта №1 НВ) та збільшення вуглевидобутку.
  4. Продовження роботи шахти №9 «НВ» до моменту пуску в експлуатацію шахти №10 «НВ». Створення на базі Шахти «Бужанська» Шахтоуправління та зменшення чисельності апарату управління (АУ трьох шахт та ДП «Волиньвугілля» на один апарат управління) приблизно на 150 – 170 чоловік.
  5. Фінансово-господарська дисципліна, впорядкування чисельності працівників по підприємству.
  6. Відновлення співпраці з Нововолинським ремонтно-механічним заводом (РМЗ) для забезпечення підприємства ремонтною базою (терміновий ремонт секцій КД-80 для Шахти «Бужанська») для своєчасного введення лави 444 в експлуатацію.
  7. Проведення переговорів з міжнародною компанією Sany Group щодо поставки 4 прохідницьких комбайнів та 2 видобувних комбайнів для використання у роботі на шахті №9 «НВ» та на шахті «Бужанська».




коментарів: 11
  1. думками легко багатіти)))Забезпечити, відновити, провести,організувати…)))

  2. Цілком адекватна програма,я на всі 100% впевнений ,що Борсук зробить те ,що обіцяє

  3. Нехай Бог допомагає! Уже давно пора щось робити, а не тільки, як останнім часом, свої шкурні інтереси вирішувати. Головне, що 9 шахта є в планах. А то все б познищували і позакривали. Про людей ніхто не думає. І про скорочення апарату розумно. Респект. І бажаю, щоб шахтарі допомагали своєю добросовісною працею, адже без них ніяк…

  4. Дуже смішно..), злодій за вкрадені 50 мільйонів шахтарської праці тепер обіцянками гріє..))), то все балачки! Шановні, невже ми настільки себе не поважаємо? Чи немає у нас молодих керівників, що нам все на той секонд-хенд підсувають?!?!?! Нічого не зміниться: до влади знову рвуться борсуки-гарбузюки, які обібрали нас, як липку, пересидіти ( вірніше перепили) час, і тепер знову до панування?!?!?! А зуськи!!! Злодій повинен сидіти в тюрмі, а не обкрадати далі шахтарів, заробляючи собі знову на регреси, вони з всі вже на 80 процентів каліки ( за паперами), як не глухі, то сліпі. Ось хай і лікуються в свої пенсійні роки, а нам ще хочеться жити, працювати і процвітати!!!!

    • КАРАВАН іде, а собаки гавкають. Завжди так було, є і буде… І як зазвичай у ролі псів невдахи, які в житті нічого не добилися і вже ніколи нічого не доб’ються.

  5. Недавно Борсук був директором Бужанки і передав свою “неоціненну” програму Танчеву, який як “здібий учень” Борсука успішно за півроку обікрав Бужанку на десятки мільйонів гривень. Думаю, шахтарі Бужанки які це вже недавно довели не допустять цього злодія до корита.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер