<

Профспілка “Захист праці” шахти №1 “Нововолинська” звернулася до міністра Насалика через тиск на працівників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:20 | 24.10.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарів 6

Голова профспілки “Захист праці” шахти №1 “Нововолинська” Володимир Власюк звернувся до міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика, його заступника Анатолія Корзуна та губернатора Волинської області Володимира Гунчика щодо переслідування працівників згаданої копальні керівництвом.

Попередньо Володимир Власюк у студії інтернет-видання “БУГ” повідомив, що директор шахти Андрій Пилипюк безпідставно звинуватив охорону підприємства у бездіяльності під час зникнення міді на підприємстві.

Нагадаємо, що з території шахти зникло приблизно 200 кілограмів міді. Для директора  залишається незрозумілим, чому охорона нікого не затримала, адже вкрасти стільки металу з вугільного підприємства і при цьому залишитися непоміченим, на його думку, нереально.

«Охорона просто фізично не могла виявити даний злочин, адже територія шахти – близько 20-ти гектарів, а одна людина не в силах проконтролювати все», – констатував голова профспілки шахти “Захист праці”.

До посадових осіб він звернувся з проханням перевірити факти розкрадання державного майна та припинити тиск і переслідування на працівників копальні збоку керівництва.

d0b7d0b2d0b5d180d0bdd0b5d0bdd0bdd18f-1
d0b7d0b2d0b5d180d0bdd0b5d0bdd0bdd18f-2
d0b7d0b2d0b5d180d0bdd0b5d0bdd0bdd18f-3




коментарів: 6
  1. Процес еволюції ніхто не відміняв.Якби це було років 25 назад,можливо і не довели б Україну до такого стану.Почекаємо результат,але він передбачуваний,якщо на півтори *здохлих* шахти зберігають *генерала* з об*єднанням-значить комусь це вигідно!!!

  2. Порада-запросіть директором Віктора Борисовича-за сумісництвом.Людина з досвідом,з*щахтарською славою*-хай покаже,як потрібно працювати.Сторонський на трьох посадах-24 години на добу витримує!

    • Е ні! А.Сторонський набрався посад більше: Секретар ради, перший заступник міського голови, заступник голови міськвиконкому, працює урологом у ЦМЛ у вільний від основних робіт, час. Є сигнали, що це не все…

  3. Чи правда, що сьогодні з шахти один була спроба вкрасти, вивезти в невідомому напрямку цілу машину різаної арки?

  4. Цікаво виходить як сторож який прийшов на роботу охороняти не встигає бідненький обійти територію, не справляється ? За те коли керівництво почало наводити порядок перші злодії біжать і пишуть на нас тиснуть ми не справляємося з обов’язками можна ми нічого не будемо сторожити трошки вкрадемо ))) а якщо ні нас в профспілці 5 сторожів на шахті ми звернення на міністра напишемо))) де інші працівники шахти які дійсно працюють чому вони мовчать?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок