<

Професійна фотостудія SOTOVA&LABEL studio у Нововолинську: місце, де створюються твої спогади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:39 | 29.03.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
374
/ Коментарі відсутні

Життя місцевих жителів невеличкого міста Нововолинськ урізноманітнюють власниці професійної фотостудії «SOTOVA&LABEL studio». У 2019 році в Нововолинську, де проживають енергійні, працьовиті та завзяті дівчата – Олена Тоболевич та Вікторія Малашенко, вони відкрили місцеву фотостудію, яка знаходиться за адресою 15 м-н, Пр. С.Бандери, 74.

Ідея відкриття фотостудії була швидше спонтанною, аніж запланованою. Теперішні власниці не тільки фотостудії, а й онлайн магазинів, що спеціалізуються на джинсовій продукції, могли тільки мріяти про власний куточок творення гарних кадрів. Але в один момент вони зрозуміли, що зони власної спальної кімнати чи просто великої світлої вітальні, в їхньому ж домі, стало недостатньо для повноцінної роботи над онлайн бізнесом. Власне тому, сама доля і їхній порив розвиватись дозволили їм відкрити власний куточок мистецтва, а саме фотостудію «SOTOVA&LABEL studio».

Спочатку фотостудія була інтер’єрною, тобто в приміщенні були ліжко, килимки, м’які крісла, кокон та багато інших меблів. Та час швидкоплинний, як і тенденція фотографії, тому фотостудія трансформувалась в звичайну студійну, з акцентом на однотонні фони, мінімалістичні предмети дизайну, природнє та професійне світло.

Сьогодні в фотостудії все ще залишилось декілька інтер’єрних деталей, але всі вони пересувні та зовсім невеликі, що дозволяє на власний смак підібрати потрібний реквізит.

«Зробити красиві фото біля спального ліжка, кухонного стола або ж м’якого дивана сьогодні можна і вдома з допомогою ваших рідних, а от передати з точністю та особливістю людські характеристики обличчя, рухів, посмішки та кожної родимки та тілі допоможе звичайний фон, сонячні промені та професійне світло, що є в нашій фотостудії» – говорить Олена.

Не даремно одна з власниць підкреслює «сонячні промені», адже в їхньому приміщенні є великі панорамні вікна, що притаманно небагатьом будівлям міста взагалі. А це в свою чергу робить фото максимально природніми, світлими, миловидними, елегантними та легкими водночас.

«З приходом весни та першого первоцвіту, дівчата нашого міста одразу ж згадують про тутешній садок, де роблять фото чи не кожна друга модель. Так, дійсно чудово, що можна поєднати красу природи і свою, та кадри на дворі не завжди виходять вдалими, навіть якщо вас фотографує фотограф. Забагато світла, занадто тьмяне небо, сильний вітер, невдало підібраний ракурс – це те, що в більшості випадків зіпсують ваші кадри на подвір’ї, а от обираючи професійну фотостудію ви даєте шанс не тільки собі на вдалі кадри, а й фотографу на приємну та результативну роботу» – коментує одна з власниць.

Безліч місцевих фотографів втілюють своє мистецьке бачення в цій фотостудії, а саме: Ольга Саблукова, Тетяна Сатіні, Тетяна Лев, Олена Шишко, Анастасія Татарчук та багато інших, які завжди залишають тільки позитивні відгуки від співпраці.

“Дуже круто, що в нашому місті є такий простір для фотосесій. Чудове природнє світло , панорамні вікна, професійне студійне світло , лаконічний декор , і головне – мінімалістично , нічого зайвого , фотографу комфортно працювати . Люди задоволенні, завжди чую приємні відгуки про роботу в фотостудії. Звісно, завжди є куди рухатись і розвиватись , з часом хочеться чогось нового . І це круто, коли власниці це розуміють і йдуть в ногу з часом. Я люблю цю фотостудію, адже можу створювати тут круті професійні фотографії.” – говорить фотограф Ольга Саблукова, яка є постійним клієнтом фотостудії.

Послугами фотостудії «SOTOVA&LABEL studio» також користуються бренд одягу Bereza&Co, фітнес тренери, б’юті коучі, представники продукції iherb, vivasan, квіткові магазини, сімейні пари, матусі з дітьми, вагітні жінки та просто дівчата, які люблять бездоганні, модні та головне якісні фото.

Олена та Вікторія задоволені тим, що мають можливість розділяти своє робоче місце з іншими. В будь-який час вони раді бачити тих, хто хоче отримати кадри, які так і хочеться повісити в рамку, або ж такі, які мають справжні голівудські зірки на обкладинках світових журналів.

Дівчата працюють кожного дня в фотостудії, тому мають декілька порад і для вас, як правильно підготуватися до зйомки:

  • підберіть стиль фотозйомки який вам до вподоби;
  • підберіть правильний образ, або ж декілька та продумайте, в якій послідовності хотіли б їх реалізовувати;
  • перегляньте різні формати позування та оберіть ті, які вам найбільше подобаються, щоб показати їх фотографу;
  • візьміть з собою яскраву посмішку, ініціативність та хороший настрій, щоб робота з фотографом була вдвічі продуктивнішою.

Відтворюйте справжню, невимушену, щиру красу разом з «SOTOVA&LABEL studio». Запис за номерами телефону 097 672 81 64 та 096 274 90 18.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа