<

«Пробиралися лісами без дороги»: молодіжний центр з Нововолинська розвіз допомогу для стареньких

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:13 | 25.04.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2579
/ 1 коментар

Команді волонтерів Молодіжний центр «Нові крила» вдалося зібрати та розвезти 50 наборів допомоги для стареньких, які проживають у Нововолинській територіальній громаді.

Волонтери пробиралися лісами без дороги, полями та заплутаними кварталами мікрорайонів, але доставили допомогу тим, хто цього потребує. Про це повідомили на фейсбук-сторінці центру.

Як зазначили у дописі, волонтери готові продовжувати проєкт – знайти, придбати та доставити усі не обхідні речі для стареньких, які опинилися в складних життєвих ситуаціях.

“Зараз кожен з вас може допомогти тим хто поруч. Ви знаєте дідусів та бабусь, які мешкають поруч – запитайте як у них справи, запитайте чи потрібна їм допомога”, – звернувся до читачів Павло Медина.

Хлопцям потрібна допомога з пошуком тих, кому дійсно це потрібно. Необхідними предметами у пакунках є ліки, продукти, засоби гігієни.

За дедальнішою інформацією звертайтесь до волонтерів на сторінку Молодіжного центру «Нові крила». Проєкт реалізується за підтримки Української Волонтерської Служби – громадської організації, яка розвиває культуру волонтерства в Україні.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа