<

Проблеми сімей загиблих на Сході військовослужбовців обговорили в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:28 | 28.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Міський голова Віктор Сапожніков провів нараду, на яку запросили   батьків загиблих військовослужбовців АТО, керівників окремих відділів міськвиконкому та служб міста.

Приводом засідання стало звернення сімей загиблих Героїв до керівника міста під час його особистого прийому громадян, аби допомогти та посприяти у вирішенні  ряду питань. Відповідно до наданих доручень  виконавці доповіли про результатами попередньо проведеної роботи. Так, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Майя Бойкова роз’яснила умови надання субсидій  і пільг  на житлово-комунальні послуги та про порядок виділення путівок на оздоровлення членам сімей загиблих військовослужбовців, – повідомили на сайті міської ради.

Батьки Героїв порушили питання безкоштовного проїзду у міських маршрутних таксі. Вирішили  виготовити їм спеціальні посвідчення. Разом з тим начальник відділу транспорту і зв’язку  Юрій Коцура повинен  провести  відповідну роботу з перевізниками .

Актуальним є питання  психологічної підтримки батьків та дружин, які втратили своїх синів та чоловіків. Головний лікар центру ПМСД центральної міської лікарні Ольга Попіка зазначила, що тісно співпрацює з родинами загиблих учасників АТО і наголосила, що при потребі залучатиме для них  і психолога.

Одній матері уже допомогли із працевлаштуванням, а іншій, яка  втратила сина, і дружині загиблого чоловіка Віктор Сапожніков пообіцяв посприяти у цьому питанні.

Для більш тіснішої координації зусиль з метою вирішення окремих проблем соціального захисту цієї категорії людей зійшлися на думці створити комітет батьків, загиблих учасників АТО.

-Якщо виникатимуть питання, їх потрібно оперативно вирішувати,- так вважає міський голова. Натомість присутні члени родин полеглих Героїв подякували меру за розуміння та підтримку, за небайдужість і допомогу.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок