<

Проблеми шахтарів завтра обговорюватимуть у міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:25 | 12.01.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Зустріч між міністром енергетики та вугільної промисловості Володимиром Демчишиним та волинською делегацією відбудеться завтра, як планувалось попередньо.

Голова ОДА Володимир Гунчик в ході селекторної наради сьогодні повідомив, що складна шахтарська ситуація у Нововолинську буде обговорюватись завтра у профільному міністерстві. У склад робочої групи, яка вирушить у столицю, увійшли: губернатор Володимир Гунчик, народний депутат Ігор Гузь, мер Нововолинська Віктор Сапожніков, представники ініціативної групи шахтарів та профспілка гірників області.

Основним питанням яке піднімуть перед міністром – це перегляд статей фінансування вугільної промисловості Волині у бюджеті 2015, а також на вирішення стане питання про необхідність відновлення території пріоритетної зони у Нововолинську та окрузі.

Робоча група сподівається на конструктивний діалог та позитивний результат. В іншому випадку будуть проводити зустрічі на вищому рівні – Кабмін – прем’єр міністр. Якщо це не дасть результату, масовому протесту шахтарів у Києві бути.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа