<

Проблеми мешканців Нововолинська вирішуються на місцях, – помічник Ігоря Гузя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:23 | 11.09.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Благоустрій та асфальтування вулиць, забезпечення населення твердим паливом, незаконні забудови – це лише незначний перелік питань, із якими звернулися до Богдана Бадзюня, помічника народного депутата Ігоря Гузя, під час щотижневого прийому громадян, що відбувся 8 вересня у Нововолинську.

Як розповів представник парламентаря, щоразу після зустрічей з людьми у приймальні він особисто, за потреби, виїжджає на місця, аби детально ознайомитися із проблемами. Хоча іноді питання вдається вирішити і у телефонному режимі, та й у присутності громадян.

Уже цього тижня відбудеться черговий прийом громадян, у п’ятницю, 15 вересня, за участі помічника нардепа Валерія Мниха. Час проведення – з 16:00 до 18:00 год. Адреса приймальні: м. Нововолинськ, вул. Нововолинська, 51, корпус 2.




коментарів: 3
  1. а питання з машиною гузя за 1.8 мільйони вже вирішили ? що ще людям брехати будете ?

  2. Неправда. Їх ніхто не хоче вирішувати. І Богдан Бадзюнь теж. Особливо, якщо це стосується беззаконних і протиправних дій місцевої влади.

  3. Це все- лохотрон.. Що хтось для когось безкоштовно щось вирішить. А якщо якесь складніше питання , то взагалі хвоста під зад і лунає відповідь: ” ці питання не до мене!”.. Тобто піар, та й годі. Так буде правильніше назвати. Реальних показників вирішення питань простих людей , їхніх проблем , важких життєвих ситуацій, складного фінансового становища , потерпання від несправедливих дій чиновників дуже мало. Тобто за простий люд нема кому захиститися. Отож хлопці, сідайте на свій Рендж-Ровер та їдьте перепливайте Соловичі!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок