<

Проблемні підлітки з Нововолинська відвідали військовий фестиваль

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:03 | 4.09.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Дітей, котрі перебувають на профілактичних обліках у профільних службах, запросили на військово-історичну реконструкцію бойових дій часів Великої Вітчизняної війни, яка відбулася у місті Ківерці.

А організували цікаву й пізнавальну екскурсію у минуле співробітники кримінальної міліції у справах дітей нововолинського міського відділу та служби у справах дітей виконавчого комітету Нововолинської міської ради – повідомляє прес-служба УМВС Волині

– Мета заходу – формування у підлітків почуття патріотизму на реальних прикладах Героїв, які виборювали незалежність нашої держави в часи Великої Вітчизняної війни. Сьогодні дуже важливо аби нове покоління усвідомило ціну миру та  виховувало почуття поваги до Героїв України, – зауважив заступник начальника нововолинського міського відділу В’ячеслав Мартинюк.

PM477image005

Учасники фестивалю відтворили глобальний військовий конфлікт 20-го століття: максимально відновили атмосферу часів Великої Вітчизняної війни, бої між арміями Третього Рейху, СРСР і українського націоналістичного повстанського руху часів Великої Вітчизняної війни.

У реконструкції взяли участь члени військово-історичних клубів з Волині, Львова та Рівненщини.

Молодь з неабияким інтересом спостерігала за театралізованою історичною реконструкцією, оглядала виставку зброї, техніки та амуніції того періоду. А дорогою додому підлітки бурхливо обговорювали побачене та ділилися власними враженнями.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа