<

Про здобутки за рік депутатства, роботу лікаря та рівень обслуговування у медзакладі Нововолинська розповів Юрій Фіц

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:14 | 12.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1693
/ Коментарі відсутні

У студію БУГу завітав лікар, заступник директора Нововолинської центральної міської лікарні та депутат міської ради – Юрій Фіц.

Юрій вдало поєднує роботу лікаря та депутатство. У інтерв’ю говорили про головні здобутки команди «За Майбутнє» за рік, основні проблеми округу №3, де депутат обирався, та їх вирішення.

“Мій округ №3 – район вулиці Соборної, масив забудови 2-ої та приватний масив 3-ої шахти. Головні проблеми округу – дороги, було прокладено асфальтування декількох вулиць, встановлено дитячі ігрові майданчики та проведено освітлення”, – розповів депутат.

Юрій Фіц працює лікарем-хірургом з 2014-го року та постійно відвідує медичні конференції, щоб розвивати свої вміння та знання.

“Лікарі повинні постійно навчатися. При можливості чим більше часу проводити у лікарні, аби спостерігати за проблемами пацієнтів та шукати шляхи їх вирішення. Удосконалюватися відвідуючи майстер-класи та конференції”, – зазначив Юрій.

Як розповів лікар, з початку коронавірусної хвороби, Нововолинська лікарня розширила кисневі точки та має можливість якісно лікувати чимало хворих одночасно.

“Нововолинська лікарня у процесі запуску кисневої станції. У медзакладі наявні усі засоби індивідуального захисту, залучені нові спеціалісти, оновлюються відділення для комфорту та якісного лікування пацієнтів”, – додав лікар.

На думку Юрія, закуповуючи нове обладнання та залучаючи нових спеціалістів, можна покращити рівень обслуговування у лікарнях.

“Ми будемо залучати кошти з допомогою міської ради та інших установ для розвитку лікарні у Нововолинську”, – розповів депутат.

Після того, як мешканці міста обрали Юрія Фіца у депутати Нововолинської міської ради, він поєднує роботу лікарем та громадську діяльність для того, щоб допомагати людям та приймати позитивні рішення для громади.




29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер