<

Про волонтерську поїздку на Схід та важливість підтримки бійців, розповів капелан з Нововолинська Павло Гаврилюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:46 | 12.11.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1385
/ Коментарі відсутні

Представник ради церков «Скинія» Павло Гаврилюк з Нововолинська розповів у студії БУГу про нещодавню поїздку на Донбас, щоб підтримати наших бійців, а також про збір волонтерської допомоги та покликання капелана.

Капелан розповів, що більшість людей, які живуть тут мирним життям забувають, що там цю свободу для них виборюють військовослужбовці ЗСУ. Для них надзвичайно важлива психологічна підтримка, саме для цього Павло Гринюк і вирушає на Схід.

Щоб не їхати з порожніми руками, збирає волонтерську допомогу. Для цього залучає місцевих підприємців, тож кожен бажаючий, хто має можливість, можуть сконтактувати з капеланом та передати допомогу чи кошти для наших бійців.

Адже, не зважаючи на державне забезпечення, військовослужбовці мають потреби, які треба вирішувати негайно, а не чекати проведення тендерів, які можуть тривати місяцями.

Долучитися до благодійної справи, та допомогти зібрати кошти на волонтерські поїздки, можна сконтактувавши з капеланом Павлом Гаврилюком через фейсбук.

Більше про поїздки на Схід, місію капеланства та важливість підтримки військовослужбовців ЗСУ України дивіться у нашому відео.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця