<

Про ваші мітинги дізнаюся з сайтів, – Климович звернувся до нововолинців, які «воюють» з ним за підвал

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:26 | 25.05.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
99
/ Коментарі відсутні

Під час пленарного засідання Нововолинської міської ради 24-го травня депутат Леонід Климович звернувся до жителів будинку 1 а, що на проспекті Перемоги, які виступають проти приватизації ним підвалу.

Депутат Климович зізнався: ніколи не думав, що буде захищати екс-голову ОСББ Сергія Герасимова, на дії якого (а, власне, бездіяльність) у вирішенні питання приватизації підвалу скаржаться мешканці будинку 1 а.

Нагадаємо, що зі слів нинішньої голови ОСББ Світлани Бузікової, були зібрані підписи з 28-ми квартир щодо недопущення приватизації підвального приміщення Климовичем. Проте Герасимов під час розгляду даного питання в міськраді не підтримав інтересів жителів.

«Скільки він мені крові попив, той Герасимов, я вам скажу чесно. А ви зараз так про нього говорите… Коли він сказав, що до мене претензій немає, вивчив питання, я з ним вийшов сюди після сесії і кажу: Сергій Михайлович, давайте рахунок і давайте будемо співпрацювати в межах своїх повноважень. Я готовий приймати участь в ремонті мереж. Він мав мене запросити до вас на збори. Не запросив. Я вам пропоную – сам можу прийти, якщо там не буде отих плакатів, образливих для мене. Прийду і ми узгодимо всі питання.

Тільки з сайтів дізнаюся, що мешканці мітинги проводять. Ви зрозумійте, що першим, хто буде зацікавленим у збереженні комунікацій, буду я», – відзначив депутат Климович.

Як стало відомо журналістам інтернет-видання «БУГ», мешканці будинку 1 а на проспекті Перемоги звернулися в суд із заявою – вони готові доводити, що рішення міськради про приватизацію підвалу «радикалом» є неправомірним.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер