<

Конфлікт директора та головного бухгалтера: збори педагогів Нововолинського ліцею

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:02 | 12.10.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарів 36

12-го жовтня у стінах Нововолинського ліцею-інтернату Волинської обласної ради відбулися збори щодо конфлікту директора закладу Юрія Лазаренка та головного бухгалтера Наталії Гергель.

Нагадаємо, що 11-го жовтня Юрій Лазаренко у редакції інтернет-видання «БУГ» спростував інформацію, яка була поширена в інтернеті щодо поборів, батьківських подарунків та звільнення з посади бухгалтера навчального закладу.

На зборах були  присутні Наталія Гергель та  увесь педагогічний склад ліцею, який вимагав від головного бухгалтера усних пояснень. Педагоги одностайно засуджують дії головного бухгалтера закладу та вважають, що безпідставна компрометуюча інформація на Лазаренка з боку Гергель впливає на імідж одного з найкращих закладів Волині.

Своє бачення ситуації висловили лише працівники закладу, адже Наталія Гергель відмовилася коментувати ситуацію без присутності адвоката.

Вчителі переконані, що за час керування двох директорів – Йосипа Гошовського та Юрія Лазаренка – для навчального закладу було зроблено дуже багато.

Освітяни ліцею вирішили організувати повторні збори, цього разу у присутності адвоката Наталії Гергель, аби отримати пояснення від головного бухгалтера.

Тим часом директор Нововолинського ліцею-інтернату перебуває в Луцьку на черговому суді, а на його підтримку під стінами облради пікетують працівники закладу, до яких інтерес виявили працівники поліції, аргументуючи свою зацікавленість тим, що дана акція не була зареєстрована.

Фото – ВолиньPost.

original-dsc0987
original-dsc0982
original-dsc0986




коментарів: 36
  1. Ще дуже цікаво чому люди поїхали на пікет в робочий час?Можливо це відрядження,але чому за державні кошти?

    • Можливо попросіть журналістів інтернет-видання БУГ хай це вияснять.
      Тільки ж так нецікаво, краще плести якусь муть

  2. Ну який вчитель відкрито виступить проти директора?Там же відразу помста.От якби таємне голосування…Лазаренко,йди з посади не заважай колективу нормально працювати.

    • Букви забув?
      Він зараз на суді, в матеріалі пише.
      Чи лише Лазаренко може виступати за Лазаренка?
      По такій логіці вася – Гергель?

  3. пане юрію-підіть достойно.а то начнуть випливати в інтернеті деякі документи…які , ви знаєте самі.

  4. За дивним збігом обставин збори”педколективу” відбулись у присутності журналістів каналу.Може це також організована акція як і пікетування.А хто організатор-зрозуміло!

    • Тобто навіть на думку не спало, що пресу могли елементарно запросити на збори?
      Як Сапоженька зганяє бюджетніків на всі заходи, то це нормально.
      Брєд.

  5. Я навчаюся у ліцеї і не дуже задоволений рівнем дітей у ліцеї, оскільки майже кожну дискотеку там більшість напиваються.Багато дітей ,які отримують малі оцінки і не вчаться в цьому винні.
    Ось наприклад в нас напилися 7 людей з класу,2 по тихому вигнали,а інші відпрацьовують…Директор каже що може виключати учнів, але на мою думку ліцей вже втратив звання закладу з найкращими педагогами і дітьми оскільки 1/10 класу , вибачте за слово бидло, а решта страждають через них,дисципліни в гуртожитку 0 , і тут задаються запитання :А куди дивиться директор, чому бездіє?
    І якщо він скаже що не помічає цього, то хай звільнить посаду , адже просто ходити і знищувати такий заклад…
    Під кінець можу сказати що директор не виконує свої функції, а педагоги в гуртожитку нічого не роблять…
    Сподіваюся що мій коментар буде хоть для когось цікавий
    Якщо що можу дати контакті дані і обгрунтувати якщо шось не зрозуміло

    • Шановний учень, дайте будьласка свої контактні дані, хочу поблище познайомитись з даним випадком

    • Це трапляється у кожній школі, інституті чи іншому навч. закладі… Де одні діти рахують себе кращими за інших. Директор тут ні до чого. Просто у Вас образа на дітей. Якщо так погано- Вас чекають інші школи!!!!!

    • В ліцеї завжди процвітав алкоголізм. учні які не курять і не вживають спиртного вважають закомплексованими.Таким”закомплексованим ” дітям вживатися там тяжко. А за гуртожиток уже й не говорю.Це система.Жаль,що Наталки в колективі немає навіть кому підтримати.

  6. Моя донька навчається у ліцеї другий рік і живе у гуртожитку.Вона досить задоволена усім, а якщо таке і сталося, то дивіться кого ви виростили. На мою думку, нормальна дитина не буде пити. А покарання…Самі говорите, що вигнали двох. Значить робота проводиться,а всім іншим буде наукою. Було б гірше, якби цього не викрили.

  7. Ситуація в ліцеї усе гірша і гірша. Хоча я уже не навчаюся у ньому , проблеми у ліцеї все ж для мене помітні. Одне можу сказати, не має на вас Гутчинського.

    • Це був великий педагог, у нього треба було вчитись корупції, алкоголізму і порушень чинного законодавства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа