<

Про проведення Європейських Днів Добросусідства – на зустрічі у гміні Мірче

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:33 | 3.08.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Минулого тижня міський голова Віктор Сапожніков разом із своїм заступником Едуардом Савіком взяв участь у польсько – українському організаційному засіданні щодо проведення Європейських Днів Добросусідства. Зустріч пройшла в Гміні Мірче Люблінського воєводства.

Сторони  обговорили організаційні моменти проведення заходу, який проходитиме на українсько-польському кордоні у районі Крилів-Кречів  23 серпня під гаслом  “Два народи-один Буг”, – сайт міської ради.

Програма Європейських Днів включає  спортивні та культурні заходи, спрощений режим перетину кордону. Планується облаштування територій, узгоджуються інші  заходи, аби Дні Добросусідства пройшли на високому рівні. Захід сприятиме посиленню міжнародної співпраці з Польщею, створенню нових проектів, обміну досвідом.

У рамках перебування у сусідній державі Віктор Сапожніков та Едуард Савік відвідали кладовище у селі Потуржин Томашовського  повіту, до впорядкування якого уже кілька років  долучаються нововолинці.




один коментар
  1. Хочеться бачити в новинах повідомлення про те як молодь Нововолинська побувала в РП ічогось там навчилась,так як це робить територіальна влада РП.Поляки відправляють кращих учнів у різні подорожі за кордон,а не постійно одні і ті самі працівники …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер