<

Про переїзд в Америку, заходи на підтримку України та новостворений гурт, – розповіла співачка Катерина Рибак з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:17 | 16.01.2023 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
2799
/ Коментарі відсутні

У студію БУГу завітала фіналістка шоу «Голос країни», співачка Катерина Рибак з Нововолинська. Дівчина за декілька місяців до війни прийняла рішення переїжджати в Америку, тому з 24-го лютого почала активно організовувати та брати участь у благодійних заходах на підтримку України.

Катерина Рибак займається співами з 5-річного віку, як зазначає дівчина, поклик до музики у неї був ще з садочка. Ще тоді вихователі розгледіли у юній співачці потенціал та поставили солісткою.

З того часу дівчина просила у батьків записати її на музичний гурток.

“З дитинства склалось так, що я дуже люблю музику. До того ж, коли мама була вагітна мною, вона викладала у дитячому хорі. Фактично ще тоді я відчувала спів та ці чарівні звуки”, – розповідає Катерина.

Про переїзд в Америку, участь у відомому проєкті, волонтерство та створення гурту нововолинянка розповіла в інтерв’ю інтернет-виданню «БУГ».

У 2015-му році Катерина Рибак стала фіналісткою шоу «Голос країни». Дівчина мріяла про участь у даному проєкті, тому була задоволена, коли дізналась, що пройшла кастинг. Як розповіла співачка, у той момент вона повністю поринула у музику, тому й не помітила того, як до неї прийшла популярність.

“Мені було важливо, що я почала працювати з телеканалом 1+1, зокрема з Русланом Квінтою, це був більш визначний момент. Щодо популярності, я не так звертала на це увагу, як на плоди своєї творчості”, – зауважила нововолинянка.

Попри стабільну роботу в ансамблі на проєкті «Танці з зірками», Катерина Рибак прийняла рішення переїхати в Америку. Дівчина додає, що дуже важко покидала Україну, адже любила те, чим займалась.

Колишній чоловік Катерини Степан Місюрка мріяв переїхати у США, тому зробив усі необхідні документи. Коли прийшло запрошення в посольство, дівчина таки поїхала з ним.

“Мені було дуже важко, я навіть почала працювати з психологами. Коли ми приїхали, перший час в мене було тотальне не сприйняття цієї країни. Для мене було краще все те, що було рідним”, – додала співачка.

Дівчина уже проживала в Америці, коли почалась війна. Як розповіла Катерина, тоді вона зрозуміла, що навіть далеко від домівки буде для неї корисною завдяки організації благодійних заходів та збору коштів на потреби військових.

Завдяки ініціативним українцям, які наразі проживають в Америці, вдалось зібрати понад 300 тис. доларів на підтримку України та військових.

“Я запропонувала організувати благодійний вечір. Перший концерт був в Лос-Анджелесі, після ми провели ще дуже багато заходів та зібрали досить значну суму. Наш благодійний збір триває. Саме нашою ініціативою вдалося зібрати близько 40 тис. доларів“, – розповіла Катерина.

Також зазначимо, що у 15-річному віці нововолинянка приїжджала на Майдан потайки від батьків. Рідні підтримали ініціативу доньки, тому батько супроводжував сміливу та юну Катю. Після повернення у місто, дівчина ще тоді зайнялась благодійністю.

Зараз у США Катерина Рибак продовжує співочу кар’єру у гурті «MOVA», який створили українки, що зараз живуть в Америці. Вони співають україномовні пісні, виступають з концертами на підтримку України. MOVA випустила вже три кліпи.

“«MOVA» – це результат наших благодійних концертів. Мені написала Оля, блогерка, яка проживає в Америці. Вона організовувала захід, тому їй терміново потрібні були музиканти, так мені запропонували долучитись”, – додала нововолинянка.

На благодійному концерті у дівчат був присутнім їхній майбутній директор, який відразу запросив молоду команду на барбекю, аби поспілкуватись про створення нового гурту.

Також питали Катерину й про життя у штатах та плани на майбутнє, чи планує жити у штатах, чи повернеться згодом в Україну. Більше дивіться у відеоінтерв’ю.

Читайте також:

Катерина Рибак з гуртом випустила у США новорічну пісню

Уродженки Нововолинська Іванка Гузь, Катерина Рибак та їхні друзі організували благодійний концерт у США, де вдалося зібрати майже $40 тисяч.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа