<

Про переваги легальної праці говорили у Нововолинському центрі зайнятості

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:27 | 17.09.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

З метою підвищення обізнаності безробітних щодо переваг легальної зайнятості та застереження від проявів шахрайства при працевлаштуванні, у Нововолинському міському  центрі зайнятості проведено інформаційний семінар на тему: «Легальна зайнятість».

До участі у заході запрошено начальника Нововолинського бюро правової допомоги Володимир-Волинського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Вікторію Скриннік, – повідомляє сайт міської ради.

Фахівець з профорієнтації Нововолинського міського центру зайнятості Оксана Самолюк інформувала про переваги легальної зайнятості, ризики нелегальної тіньової зайнятості, види шахрайства при працевлаштуванні в Україні та за кордоном.

Вікторія Скриннік розповіла про діяльність бюро правової допомоги. Зупинилась на умовах надання безоплатної вторинної правової допомоги. Окрім того, начальник Нововолинського бюро правової допомоги ознайомила зареєстрованих безробітних, які в подальшому стануть працівниками, з чинним законодавством про працю, шляхами реалізації права на працю, гарантіями працівників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця