<

Про організацію військового обліку вели мову на нараді в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:34 | 17.01.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Під час апаратної наради, що відбулася у міськвиконкомі за участю кадрових працівників підприємств, установ, організацій проведено інструктивно – методичне заняття щодо організації і ведення військового обліку.

Роз’яснення з цього питання надала головний спеціаліст працівників Збройних Сил України Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату Оксана Шубенко. Також вона нагадала про подання щорічної звітності про працюючих та заброньованих військовозобов’язаних,- пише сайт міської ради.

Головний спеціаліст працівників ЗСУ Нововолинського ОРВК Каміла Бабич ознайомила із процедурою оповіщення військовозобов’язаних.

Рекомендовано керівникам підприємств, установ й організацій та навчальних закладів привести у належний стан наявність нормативно-правових актів з питань організації та ведення військового обліку й бронювання військовозобов’язаних, а також визначено терміни, у які необхідно подати відповідну звітність про чисельність працюючих та військовозобов’язаних.




один коментар
  1. Що це,для керівника приватного підприємства,за нормативно-правові акти з питань організації та ведення військового обліку й бронювання військовозобов’язаних? Хіба це не обов’язок військового комісаріату організовувати та вести облік військовозобов’язаних , АТТ,та періодично проводити звірку з керівниками підприємств. Процедура оповіщення військовозобов’язаних теж на керівниках підприємств???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок