<

Про наркоточки у Нововолинську тепер знає і Деканоідзе. Відповідь екс-глави Нацполіції волинському нардепу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:37 | 20.01.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 4

Екс-голова Національної поліції України Хатія Деканоідзе відповіла нардепу Ігорю Гузю на зверненння щодо перевірки незаконної торгівлі наркотичними засобами у Нововолинську та селищі Благодатному. 

Прокуратурою Волинської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного збуту наркотичних засобів. На цей час тривають невідкладні слідчі дії з метою встановлення обставин придбання та можливого збуту вказаних небезпечних речовин.

Наркоманія – це комплексна хвороба суспільства, яка не вирішується за один день і потребує комплексних мір, як з сторони громади, так і з боку місцевої влади.

До депутата Нововолинської міської ради Володимира Шаповала часто звертаються мешканці міста, що повідомляють про нічні «наркоманські» гуляння на дитячих майданчиках та в під’їздах будинків.

Після “нічних гулянь” батьки, які зранку з своїми дітьми бавляться на дитячих майданчиках, знаходять, окрім пустих пляшок та недопалків, шприци. Непоодинокі факти таких знахідок підтвердить кожен працівник ВУКГ, який щоранку сумлінно виконує свою роботу, прибираючи наслідки наркоманського безладу.

Інтернет-видання “БУГ” раніше повідомляло про наркоточку на Чайковського, 46 у Нововолинську, де торгують наркотиками понад десять років. 29-го листопада правоохоронці провели обшуки помешкання наркоторговців.

Кримінальне провадження внесене до ЄРДР 31-го березня 2016 року Нововолинським відділом володимир-волинської прокуратури. Підготовлено 16 клопотань про проведення негласних слідчих (розшукових) дій. Ці заходи були погоджені Апеляційним судом Волинської області.

Оскільки є зібрані фактичні докази, затримано одну особу та обрано щодо неї запобіжний засіб у вигляді тримання під вартою і з правом внесення застави вартістю 100 тисяч гривень, – відзначив заступник начальника Володимир-Волинської прокуратури Іван Васьовчик.

Працівники Національної поліції повинні звернути більшу увагу на незаконний продаж наркотичних речовин та вжити відповідних заходів.




коментарів: 4
  1. Як можна це зрозуміти, якщо Хатія Мамуківна з 14 листопада 2016р не прцює в поліції.

  2. грузинов давно всех папарасили…да и барига которого закрили типа вишел за какихто 170 штук …торгуют дальше.

  3. І що, тепер наркопритонів стане меньше, чи що ? Меньше їх стане через років 2, самі знаєте де подінуться…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер