<

Про кисневу станцію, статус «опорної» лікарні та конкурс на посаду головного лікаря: мер Нововолинська розповів про ситуацію у ЦМЛ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 8.12.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
13
/ коментарі 2

Міський голова Нововолинська Борис Карпус записав коротке відеозвернення, у якому розповів про стан справ у Нововолинській центральній міській лікарні.

Відео опублікували на офіційній сторінці Бориса Карпуса у фейсбуці.

Він розповів, що на сьогодні передбачені кошти в сумі 1 мільйон 850 тисяч гривень на облаштування кисневої станції. Вона дозволить створити 50 стаціонарних кисневих точок в інфекційному відділенні.

Також міський голова прокоментував чутки щодо того чи заберуть у Нововолинської ЦМЛ статус “опорної”.

“Ширяться чутки, що в Нововолинської ЦМЛ можуть забрати статус опорної лікарні. Хочу проінформувати жителів міста і заспокоїти медиків: подібна інформація не відповідає дійсності! Нововолинська лікарня має і буде мати статус опорної”, – запевнив Борис Карпус.

Крім того, незабаром буде оголошений конкурс на заміщення посади головного лікаря Нововолинської центральної міської лікарні. Відповідне рішення було прийняте виконавчим комітетом і створена комісія.

Мер Нововолинська зазначив, що і надалі буде інформувати жителів про стан справ у різних галузях міста.




коментарів: 2
  1. Борисе Сергійовичу? У поліцію зверталися з приводу крадіжки меблів старою місцевою владою міста зі службових кабінетів? Ні? А потрібно було б. Це не ваше майно і не моє – членів нововолинської громади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер