<

Про громадські проєкти у співпраці з Британською Радою та створення стратегічного плану Нововолинська розповів мер на брифінгу для ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:41 | 21.01.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
290
/ Коментарі відсутні

21-го січня на пресконференції міський голова Нововолинська Борис Карпус поінформував про основні напрацювання за тиждень.

Зокрема, він розповів про те, що свою роботу звершили місцеві пункти обігріву, за цей час до них звернулося більше 30 осіб.

Завершилися свята і уже завтра, 22-го січня, планують демонтувати головну ялинку, вона піде на переробку.

Міський голова зазначив, що сьогодні почався громадський аудит Нововолинського водоканалу. На підприємстві були депутати і активні учасники зборів, які відбулися минулої п’ятниці, 15-го січня.

Також повідомив, що розпочали роботу над створенням стратегічного плану Нововолинська, цей процес складається з кількох етапів. На підготовчому відбувається підбір потенційних партнерів, які готові брати участь у розробці стратегії міста. Далі планують проводити ряд широких заходів з вивчення громадської думки, наради і публічні слухання.

Карпус розповів, про налагоджена співпраця із Британською Радою. Планують провести конкурс громадських проєктів на суму 300 тисяч гривень, відбудеться співфінансування з міським бюджетом 50 на 50%. Деталі повідомлять згодом.

Додав, що на сайті міської ради оголошено конкурси на вакантні посади:

  • адміністратор у відділ «Центр надання адміністративних послуг у місті Нововолинську»;
  • головний спеціаліст відділу організаційно-виконавчої роботи /по строковому договору до виходу на роботу основного працівника по закінченні відпустки по догляду за дитиною;
  • головних спеціалістів відділу будівництва, комунального господарства та газифікації Нововолинської міської ради /три вакансії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер