<

«Прекрасна жінка, з голосом чарівним»: у Нововолинську відбудеться благодійний вечір, присвячений Соломії Крушельницькій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:36 | 20.09.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
661
/ Коментарі відсутні

Мешканців Нововолинська та гостей громади запрошують на благодійний музичний вечір з нагоди відзначення 150-річчя з Дня народження видатної української співачки Соломії Крушельницької «Прекрасна жінка, з голосом чарівним».

Подія відбудеться 24-го вересня о 18:00, повідомляють у фейсбуці палацу культури.

На музичному вечорі виступатимуть народний аматорський камерний оркестр «Елегія» та місцеві солісти-вокалісти. 

Захід проведуть у малому концертному залі міського палацу культури. Під час концерту буде проходити збір коштів на потреби ЗСУ.

«23 вересня виповнюється 150 років з дня народження славетної оперної діви, Соломії Крушельницької. Подія відзначатиметься разом з усім світом, адже ця ювілейна дата входить до переліку пам’ятних дат під егідою ЮНЕСКО. 

Соломія Крушельницька – українська оперна співачка та національна легенда, чий надзвичайний голос та неповторність акторського перевтілення підкорили серця мільйонів людей – від Львова до Варшави, від Одеси до Парижа, від Мілана, Неаполю до Каїра, Барселони, Лісабону та Буенос-Айреса», – йдеться в дописі.

Всі заходи відбудуться з дотриманням головного правила: у випадку повітряної тривоги, глядачі повинні пройти в найближче укриття.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа