<

Представили нових керівників управління освіти та відділу культури Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 27.07.2021 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
3715
/ 1 коментар

26-го липня у виконавчому комітеті Нововолинської міської ради відбулося представлення нового начальника управління освіти. За результатами конкурсу на заміщення вакантної посади, керуватиме управлінням Сергій Мороз.

Конкурсна комісія оцінила знання кандидата на 22,5 бала із 25 можливих, повідомляє сайт Нововолинської міської ради в фейсбуці.

Новий очільник управління освіти за фахом вчитель іноземних мов. Здобув вищу освіту у Волинському національному університеті імені Лесі Українки. З 2011 року до тепер працював директором Нововолинського ліцею №1. Серед досягнень – участь у Всеукраїнських проєктах та навчальній програмі «eTwinning», співпраця з Корпусом Миру США.

Днями раніше оголошений результат конкурсу на посаду начальника відділу культури. Пройшла конкурс з результатом 23,5 бала Марія Душук.

Вона закінчила Волинський національний університет імені Лесі Українки за спеціальністю музична педагогіка і виховання.

Марія Душук працювала у дошкільному навчальному закладі № 6 та у Нововолинській дитячій школі мистецтв. Жінка та її вихованці неодноразово брали участь та перемагали у конкурсах всеукраїнського та міжнародного рівнів.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер