<

Представили нового керівника Нововолинського відділення поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:32 | 2.02.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
3713
/ коментарі 4

2-го лютого представили нового керівника Нововолинського відділення поліції Олега Бончака.

Начальник Володимир-Волинського районного відділу поліції майор Василь Майданюк представив особовому складу відділення поліції №1 нового керівника підрозділу, – інформує відділ поліції на фейсбук-сторінці.

Нагадаємо, до сьогодні відділення поліції у Нововолинську очолював підполковник Олександр Ципко.

Згідно наказу по особовому складу ГУНП у Волинській області Олександр Ципко очолить слідчий відділ Володимир-Волинського районного відділу поліції.

“Безпека громади, захист прав людини та протидія кримінальним правопорушенням є одними із пріоритетів діяльності поліції. Впевнений, що нові керівники спільно з особовим складом гідно виконають поставленні завдання”, – зазначив Майданюк.

Як зазначають, Олег Бончак – 1982 року народження, має три вищі освіти. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 2004 році рядовим міліціонером.

Службу проходив на посадах в кадрах, в слідстві, а в 2014 році був призначений на керівну посаду в Турійському районному відділі УМВС України у Волинській області, де працював до грудня 2019 року. 31-го липня 2020 року був призначеним керівником Ківерцівського районного відділу поліції.

До призначення у Ківерцівський район, працював на посаді дільничного офіцера сектору превенції Ковельського відділу поліції ГУ НП у Волинській області.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер